Diskuze a otázky - Mít nebo nemít svoje genetické kopie?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 10. 2022, 11:46:24 |

Většina lidí si naivně myslí že v jejich dětech pokračuje jejich duše, jablko přeci nepadne daleko od stromu. Skutečností že vaše duše umírá s vaším tělem a žádné pokračování zde není tím, že máte děti tak jenom produkujete levný materiál na evoluční pokusy. Pokud by zde člověk evolučně nevznikl tak by se nic nestalo, člověk je zde jenom dočasným evolučním experimentem a po jeho zániku zde budou autonomní roboti, jsme jenom otroci organizací, svoboda je dočasnou iluzí.

Mnozí otroci hledají smysl jejich života a nechtějí pochopit to, že otroctví je smyslem jejich života, bez otroctví nemá život smysl a logiku, otrokem je zde i otrokář který si hraje na prezidenta nebo milionáře. Často slyším od otroků, že mám veliký talent na to, jak udělat otrokům blbou náladu na dlouhou dobu tím, že jim nastavuji pravdivé zrcadlo. Pravda a láska je pro otroky něco je jim cizí, a proto mají z pravdy a lásky strach.

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 219 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

Vita1971

Vita1971 | 23. 10. 2022, 13:49:19 | více příspěvků | napsat uživateli

Azazel-Andel, Postmaster, Vít Kouba a dokonce zablokovaný nick Zpovednice je jeden člověk psychopat, co tyto nicky používá Jinak je vidět jak mi závidíš a děláš mi tu super hezkou reklamu Jsi nemocný pahejlovec beznohý pedofil, co máš nadoživotní léčbu a jedinou věcí co se umíš bavit je internet a tak obtěžuješ dál lidi a na mě jsi přivěšenej jako hovno, no prostě smrdíš na Libku jako bezcenný hovno, tak bys měl odejít do tvých blogů o kravinách, kde si sám komentuješ články


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

člověkdítějablkootrokexperimentorganizacesvobotělorobotvětšinaskutečnostpokuskopiestrommateriálzánikdalekopokračování

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑