Diskuze a otázky - Logická ideologie

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 09. 2022, 09:00:37 |

Protože čas a prostor není pro život ideální tak následkem je vznik ideologie, která se snaží o to, aby byl život ideální pomocí změn, které se násilně realizují. Ideologie zde existují od počátku vzniku života na této planetě, na počátku byli velmi jednoduché ideologie zaměřené na to, jak se optimálně rozmnožovat a jak si optimálně zajistit základní existenční potřeby.
!905!
Ideologie to je plán, podle kterého se něco nového vytvoří a potom se to v praxi testuje a optimalizuje, je to tak evoluční proces, který staré za nové nahrazuje. Ideologie se nejvíce spojuje s; ekonomikou, náboženstvím, politikou, filosofií, uměním, zákony, pravidly, normami atd. Bible je nejznámější ideologickou klasickou knihou, zde bylo o ideologii vše řečeno a není už možné přijít tak s něčím co je nové.
!905!
Nemáme optimální ideologickou koncepci, a tak používáme antikoncepci a jsou zde i potraty, lidí je na světě jako sraček, a tak život svojí za hovno, pandemie a války jsou signálem že je potřeba vytvořit novou ideologii postavenou na nových ideologických základech!
!905!
Nová logická ideologie bude založená na nahrazení lidí za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, lidi jsou jenom hezky oblečené opice a z oblečené opice nejde udělat robot, co myslí a pracuje jako robot, to je každému jasné, jak pravili ideologický klasik, nejsou na světě lidi, tak nejsou s lidmi už žádné problémy.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 93 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑