Diskuze a otázky - Lhát se nevyplatí

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 08. 2022, 11:10:26 |

Lež je následkem toho že jsme si cizí a z cizího krev neteče, lžeme dokonce i sami sobě, protože jsme tak vychovaní rodinou a společností. Nebude to už trvat evolučně dlouho a vše se; optimalizuje, automatizuje, digitalizuje, globalizuje atd.
!905!
Skončí tak evolučně; propaganda, cenzura, reklama, pohádky, sekty, náboženství, politika, filosofie, umění, sport atd. bude to nová doba ve které se lhát nikomu nevyplatí, protože lež bude okamžitě odhalena a potrestána!
!905!
Lež je továrna na problémy, vše, co dáváme to nazpět dostáváme, pokud dospělí lžou dětem tak z dětí vychovají lháře a ten kdo lže i krade. Na počátku naší hříšnosti je lež, lež je pro lidi návykovou drogou a pokud lidi nebudou moci už lhát tak se psychicky uzdraví a tím se uzdraví i ekonomika a společnost.
!905!
Člověk stvořil bohy, aby mohl svoje lži prohlásit za svatou pravdu. Podívejme se na propagandu a cenzuru a zjistíme že ideologie z nás pomocí lží udělali pitomce, realita není ideální, protože je založená na konkurenci, všechny ideologie se snaží nahradit konkurenci monopoly a centralizací, co je dovoleno těm, co jsou nahoře to je zakázáno těm, co jsou dole.
!905!
Vládnou nám všude mnoho tisíciletí lháři a zloději, pokud by mohli demokratické volby eliminovat vlády složené ze lhářů a zlodějů, tak by se volby zakázali! Vše je o kontrole, jakmile selže kontrola tak následkem jsou chyby a tím i problémy, proto bude nutné dát lidem do mozku napojení na virtuální realitu s umělou inteligencí, z lidí se tak stanou loutky na dálkové ovládání, co nelžou a tím ani nekradou, vše zlé je pro něco dobré.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 172 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑