Diskuze a otázky - Kdy budou mít lidi globální číslo?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 06. 2019, 17:16:41 |

Dílo amatéra nemá hodnotu dnes a nebude jí mít ani za deset let, je zcela jedno o jako lidskou specializaci jde, v každé lidské specializaci jsou lidi rozdělní na ligy, profesionálové logicky hrají první ligu. Největší problém je s pokrytectvím kdy z dálky se někdo snaží vytvořit iluzi profesionála a pokud máte čas a poznáte pyšného člověka z blízka tak zjistíte že je to amatér. S příchodem internetu to mají podvodníci už těžké, protože stačí použít vyhledávač, a za krátkou dobu je podvodník odhalen, podívejme se třeba na diplomové práce které jsou většinou podvodem a nebo jsou ubohé.

Vysoké školy nedokážou produkovat kvalitní profesionály ze kterých se stanou milionáři, je to jenom rychlá a levná produkce nekvalitních zmetků. Kde je zakopaný pes, že je všude statisticky 99% amatérů, a je zde jenom 1% profesionálů které poznáme z jejich díla, život mě ukázal že profesionál musí něco dělat minimálně deset let aby nedělal amatérské chyby, jde o to začít se svojí specializací už v 6 letech, abychom v 21 letech byli už profesionálové, rozhodovat se v 18 letech o tom, jaké specializaci se budeme věnovat celý život, to je už pozdě.

Univerzální vzdělání je nám v životě k ničemu, proto je zde amatérů jako much. Největším nepřítelem dětí jsou dospělí lidé, co dětem škodí a dělají z dětí hlupáky a ubožáky. Je třeba vytvořit 100 000 výchovných center na světě pro děti, kde budou děti od narození do 18 let a o jejich výchovu a vzdělání se postarají GVKB roboti, dospělým lidem bude vstup zakázán do každého výchovného centra a nebude ani možné s dětmi telefonovat, nebo jim psát dopisy.

Vše se dělá ve velkém, a tak budeme i ve velkém pečovat o děti, většina dětí co přijde do GVKB výchovného centra, neprojde náročným testováním kvality a tak tyto vadné děti budou eliminované a skončí v krematoriu. Tím zmizí problém s degenerací a přelidněním, jak si to zde uděláme, takové to zde i budeme mít, skončí doba kdy se zmetci v místech kde rostou banány, rozmnožovali jako invazní druh.

Podívejme se do přírody, zde taky přežije jenom to co je lepší, nejsme tak bohatí, abychom mohli produkovat nekvalitní lidi, se kterými zde jsou jenom samé ekonomické a sociální problémy. Lidi pochopí konečně to že; sterilizace, antikoncepce, potraty, atd. to je ideální řešení, pokud rodiče nejsou geneticky kvalitní. Zaměstnavatelé potřebují kvalitní zaměstnance se kterými nejsou problémy a tak kvalitní zaměstnance i dostanou. Místo jmen a titulů budou mít lidi globální číslo, a pod kůží bude mít každý GVKB identifikační čip.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 229 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑