Diskuze a otázky - Je zde každý dočasně?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 05. 2019, 04:22:26 |

Představme si situaci, kdy globálně mizí lidi ve spánku, ráno každá vláda dostane elektronicky seznamy lidí, co v noci zmizeli ve spánku, nikdo neví, kdo tu zprávu odeslal a odkud jí odeslal? Nikdo neví jak je možné, že najednou ve spánku tělo zmizí, a je na posteli jenom pyžamo, nebo noční košile. Pochopitelně mnoho pohřebních ústavů zkracovalo, ale takový je život, novináři sezvali do televize nejmoudřejší lidi, aby jim tuto záhadu pomohli nějak vyřešit, najednou se ukázalo to, že nám vládnou nuly, co to mají v hlavě vynulovaný.
Připomínalo to situaci, kdy se kočka dívá do zrcadla a nechápe to, co vidí, lidi chápou na principu porovnávání informací, a když nemohou porovnávat, tak nemohou ani něco pochopit. Je snadné tvrdit, že je to zázrak a tím alibisticky utéci od problému se kterým si nikdo neví rady, hodíme to na boha nebo na mimozemšťany. Jak může v okamžiku zmizet lidské tělo ve spánku, to je z pohledu vědy záhada, někde moderní věda dělá asi zásadní chybu? Proč mizí jenom lidi, co jsou zde v konzumním systému jenom na hovno, a nemizí lidi, co společnost nutně potřebuje, kdo nebo co, vybírá dokonale lidi, co záhadně ve spánku zmizí, kde on bere hodnotné informace v reálném čase, o všech lidech na celém světě a nikdy se nesplete?
Bylo zjištěno mnoho případů, kdy někdo chtěl spáchat něco velmi zlého, jako vraždu nebo krádež a před spácháním ve spánku zmizel, jako by ten, kdo vybírá lidi, co mají zmizet, mohl nahlédnout do budoucnosti a zabránit tak spáchání zla, extremismus a kriminalita rychle mizela z lidské civilizace. Lidi se rozdělili na ty, co věřili na mimozemšťany, že v tom mají prsty, a ty co věřili na boha, že on v tom má prsty, média neustále informovala o tom, že zmizel nějaký prezident nebo nějaká celebrita, vzniklo mnoho knih a filmů co se této problematice věnovali a chtěli na tom vydělat veliké peníze.
Státy začali rušit svoje armády a svoje výdaje na zbrojení, skončili problémy s tím, že by se bránilo ekonomickým migrantům, se přestěhovat tam, kde není ekonomická zaostalost. Začal rychle globálně klesat prodej alkoholických nápojů a cigaret, lidi měli strach, že díky drogám nečekaně zmizí ve spánku. Skončila diskriminace ekonomických příživníků, příživníci byli ve spánku globálně eliminováni a tak nebylo už koho diskriminovat! Každý idiot je zde dočasně. Trička s tímto nápisem se stala módním hitem, počet lidí na světě se rychle snižoval a tím začalo mizet mnoho problémů, které způsobovalo přelidnění a degenerace, už zde nebylo lidí jako sraček.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 234 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑