Diskuze a otázky - Je v lidské přirozenosti je lhát a krást?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 01. 2020, 11:57:33 |

!1124!
Ano, už brzo všude pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí! Po mnoho tisíciletí se snaží marně zvítězit pravda a láska nad lží a nenávistí, mnozí rezignovali, a už nevěří v to že by někdy v budoucnosti ještě mohla u lidí zvítězit pravda a láska nad lží a nenávistí. Aby mohla konečně pravda a láska, zvítězit nad lží a nenávistí, tak budeme muset globálně nahradit lidi za roboty, nejsou lidi tak zde není ani lež a nenávist.
!1333!
V lidské přirozenosti je lhát a krást, všechny snahy o to změnit člověka tak aby on nelhal a nekradl, jsou jenom marnost a naivita, z vola nikdo býka už neudělá, politické a náboženské dogmatické totality z lidí udělali ubohé voly a tak je nám ten druhý volem, a páni už vyšli z módy, z díla jistě poznáme to že nám chybně vládnou jenom staří nemocní volové, co dělají jednu volovinu za druhou, všude na světě mnoho tisíciletí.
!973!
Být kulturním člověkem, znamená být ubohým volem, každá lidská egoistická kultura dělá pomocí vymývání mozků dezinformacemi, z lidí ubohé voly. Každá lidská organizace funguje na tom principu, že hra je podle pravidel, která určuje mocná organizace, války v nahotě odhalují to, že každou organizaci vedou staří volové a to logicky nefunguje.
!1394!
Je třeba restartovat konzumní civilizaci tím, že se lidi nahradí za roboty, je to jako když jsme nahradili mechanické psací stroje za počítače a internet, období byrokratického papírování a kulatých razítek jistě končí, vše je dneska o čipech a mobilní elektronice. Nebude to digitální globální genocida, jak hlásají zkorumpovaná totalitní média, bude to vítězství pravdy a lásky nad lží a nenávistí.
!737!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 239 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑