Diskuze a otázky - Je politika padělkem náboženství?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

vitkouba

vitkouba | 9. 12. 2020, 04:09:38 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Náboženství je založeno na víře v zázraky, politika je založená na víře v politické sliby, které politici nedokážou splnit, a proto politika nefunguje a výměna starých politiků za nové politiky po volbách je jenom mediální divadlo pro naivní hlupáky. Víra odsouvá problémy do budoucnosti a není schopná řešit problémy v současnosti, proč čerti potřebují věřit na zázraky to je základní otázka, kterou si musíme položit. V životě čertů je mnoho problémů, se kterými si čerti neumí poradit, a tak věří na zázraky, zdrojem našich problémů jsou padělky, které nemají hodnotu, kulturní civilizace existuje díky padělkům, proto tak rádi z civilizace utíkáme do přírody, kde nejsou padělky.

Teorie je padělkem praxe, peníze jsou padělkem lásky, politika je padělkem náboženství, porno je padělkem sexu, svaté knihy jsou padělkem lidové moudrosti, reklama je padělkem pravdy atd. Chybujeme, protože spěcháme, a tak vše pozorujeme jenom z dálky, jenže z blízka vše vypadá jinak. Z blízka spatříme to, že žijeme v konzumním očistci, ve kterém čerti z dálky vypadají jako andělé, padělali jsme přírodní ráj a ten padělek se jmenuje konzumní očistec.

Nehledejte v konzumním očistci Stvořitele nebo anděly, zde je jenom Satan a čerti. Už brzo dojde k tomu, že se začnou čerti nahrazovat za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, robot prezident bude vyznamenávat roboty a hříšní čerti se z civilizace odsunou do konzumní rezervace a zde se oddělí muži od žen, aby se už hříšní čerti nerozmnožovali jako invazní druh, nejsou čerti tak zde není očistec.
!12!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 240 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑