Diskuze a otázky - Je David Rath proces veliký justiční omyl?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 06. 2019, 16:37:47 |

!12!
Co když jde opravdu jenom o to, že si někdo zaplatil to, že David Rath skončí ve vězení, ptejme se komu z politiků nejvíce vyhovovalo to, že David Rath skončí ve vězení, je to obrazně jako upálení Jana Husa, žijeme u nás bohužel pořád ve středověku. O mizerné kvalitě našich pokryteckých soudů vím svoje, třeba v Německu soudy fungují zcela jinak.

Zákon je jasný, nejsou důkazy není trest, soud nemá kvalitní důkazy a přesto vynesl vysoký trest, lidi dělají chyby, je třeba nahradit soudce v EU za roboty s kravatou, roboti se nenechají zmanipulovat a nechybují. Proč ten soudní proces trvá tak neskutečně dlouho, žijeme ve světě podvodů a podrazů.
Vše je zde jenom pokrytecká hra o hodnoty, veliké války v nahotě odhalují to, že peníze elitě nesmrdí, a hříšná elita se řídí heslem po mě potopa. Nejlepší by bylo dát konečně v EU všem hříšníkům do hlavy EU čip, který by hříšný mozek všech lidí v EU odřízl od materialistické reality, a tak by lidi už nemohli být hříšníky, a tím bychom nepotřebovali v EU logicky soudy a vězení.
!31!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 287 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑