Diskuze a otázky - Jde udělat z pekla ráj?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 7. 12. 2019, 13:14:50 |

Život byl a bude, evoluční naprogramovaný proces, ukončený smrtí, je to celé jenom pekelný konzumní očistec, ve kterém jsou jenom hříšní čerti, svatí andělé jsou jenom v pohádce a v našich snech, realita je o tom že dobrota je žebrota, za každý dobrý skutek je zde spravedlivý trest, čiň čertům dobře a peklem se ti odmění.

Není zde; demokracie, kapitalismus, socialismus, komunismus, feudalismus, idealismus, atd. je zde pokrytecký egoismus, vše se zde točí okolo protekce, rovnost a svoboda je zde jenom utopie, války v nahotě odhalují to, že miliony zbytečně mrtvých lidí, to je pro prezidenty jenom statistika.

Pokud ale zemře stářím v nemocnici prezident, tak to je najednou tragédie a státní smutek se vyhlašuje. Ano, bude líp, my na tom pracujeme, tomu dneska už nikdo nevěří, líp je zde vždy jenom těm co jsou nahoře, díky protekci, a hůř je vždy těm co jsou dole.

Šedesát let hledám marně cestu k tomu, aby se peklo změnilo v ráj, dneska jsem tu cestu nalezl, lidi se pomocí GVKB dotazníků co budou na internetu psychicky naskenují a po naskenování se v krematoriu lidi eliminují, informace získané z globálního skenování všech lidí se optimalizují a automatizují, potom se předají GVKB umělé inteligenci, která zde bude řídit GVKB roboty, nejsou čerti tak zde není očistec.
!737!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 257 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑