Diskuze a otázky - Jak začít digitálně optimálně podnikat?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 3. 09. 2022, 11:08:43 |

Nejprve k tomu, co je to podnikání? Podnikání je profesionální práce, ze které máme veliký zisk, dobrota je žebrota, za vším je seberealizace, v každém podnikání existuje konkurence, tam kde není konkurence nejde už o podnikání ale o parazitování! Ti, co nedokáží v konkurenci obstát si hledají možnost k parazitování, díky výhodám, které si nezaslouží.
!905!
Jelikož jedinec má malou naději uspět ve veliké konkurenci tak dochází ke vzniku organizací které zajišťují možnost podnikání podnikatelům, to vede k tomu, že si organizace konkurují, a tak neustále organizace vznikají a zanikají. Vše je o tom se neustále přizpůsobovat změnám, teorie v praxi selhávají, protože se nedokážou přizpůsobit změnám.
!905!
Pokud statisticky vyhodnotíme podnikatele, co jsou nám vzorem tak zjistíme, že za jejich úspěchem je schopnost se přizpůsobit změnám, změnám se dokáže přizpůsobit jenom ten kdo je zdravý a inteligentní, bez zdraví a inteligence nemáte proto šanci v podnikání uspět! Jde tedy o to se uzdravit a nebýt pitomcem, to ovšem není jednoduché, když jste líní se změnit.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 153 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑