Diskuze a otázky - Jak na to?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 2. 02. 2013, 22:05:48 |

Nazdar vsem priznivcum opekani prasat( a apod),
chtel jsem se optat, jestli by mi nekdo neporadil , jak pripravit prase na rozen.Jak dlouho by melo byt nalozene, nebo jestli je to vubec zapotrebi, jestli ho napichat soli ,nebo nejakym korenim.Cim ho je nejlepsi potirat , jaka je nejlepsi velikost apd..
Vsem odpovedim predem dekuji.

reagovat

Nejlepší odpověď podle uživatelů

uživatel eliminován | 3. 02. 2013, 00:25:39

Konečně nějaká smysluplná otázka která jistě zaujme široké množství lidí.!357!Nicméně odpověď neznám...!1365!

V diskuzi je 11 příspěvků a shlédlo ji 834 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 5. 02. 2013, 22:55:30

já se živím jen špagetama,tak ti asi neporadím!785!

uživatel eliminován | 3. 02. 2013, 01:07:21

jako prasata většinou kupujeme už napíchaný česnekem a nasolený, naložený jsou tak dva tejdny, velikost záleží na počtu strávníků, patlání děláme z piva, oleje, česneku a různejch kořenin dle chuti a vkusu, prase po nabodnutí na rožeň, většinou ještě nařízneme(myslím tím kůži) na kostky, abychom pak mohli strhávat spečenou kůži, kterou stejně většinou nikdo nežere...ne že by mi nechutnala, ale počkám si na lepší :)

uživatel eliminován | 3. 02. 2013, 00:40:27

Bohužel nevim, já se vždycky dostanu až k hotovýmu !12!

uživatel eliminován | 3. 02. 2013, 00:25:39

Konečně nějaká smysluplná otázka která jistě zaujme široké množství lidí.!357!Nicméně odpověď neznám...!1365!

uživatel eliminován | 2. 02. 2013, 22:30:00

> salamalejkumaklobas
Já je nejím, jen jsem příznivcem opékání lidí. !853!

uživatel eliminován | 2. 02. 2013, 22:19:41

> 42.nitram To bude mít říc, Danke schon Herr Fritl.!2!

42.nitram

42.nitram | 2. 02. 2013, 22:18:44 | více příspěvků | napsat uživateli

> salamalejkumaklobas
toz ideralne tuzemak - pozdni sber, vychladit na 5°C a podavat v pullitru !54!!937!

uživatel eliminován | 2. 02. 2013, 22:16:08

> lukin1.1 A která část ti nejvíc chutí?!2!

uživatel eliminován | 2. 02. 2013, 22:14:41

Já jsem příznivcem opékání lidí. !853!

uživatel eliminován | 2. 02. 2013, 22:13:43

Spíš jako sklepmistr Fritzl.!54! Doporuč mi k prasečí krmi nějaký prvotřídní mok.

42.nitram

42.nitram | 2. 02. 2013, 22:12:38 | více příspěvků | napsat uživateli

vole vypadam snad jako reznik ? !663!!937!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

prasepříznivecopékánírožeňkořeníodpověďnapichatsůlvelikostapd

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑