Diskuze a otázky - Jak na to?
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 11 příspěvků a shlédlo ji 834 uživatelů .
uživatel eliminován | 3. 02. 2013, 01:07:21
jako prasata většinou kupujeme už napíchaný česnekem a nasolený, naložený jsou tak dva tejdny, velikost záleží na počtu strávníků, patlání děláme z piva, oleje, česneku a různejch kořenin dle chuti a vkusu, prase po nabodnutí na rožeň, většinou ještě nařízneme(myslím tím kůži) na kostky, abychom pak mohli strhávat spečenou kůži, kterou stejně většinou nikdo nežere...ne že by mi nechutnala, ale počkám si na lepší :)
uživatel eliminován | 3. 02. 2013, 00:25:39
Konečně nějaká smysluplná otázka která jistě zaujme široké množství lidí.!357!Nicméně odpověď neznám...!1365!
uživatel eliminován | 2. 02. 2013, 22:30:00
> salamalejkumaklobas
Já je nejím, jen jsem příznivcem opékání lidí. !853!
42.nitram | 2. 02. 2013, 22:18:44 | více příspěvků | napsat uživateli
> salamalejkumaklobas
toz ideralne tuzemak - pozdni sber, vychladit na 5°C a podavat v pullitru !54!!937!
uživatel eliminován | 2. 02. 2013, 22:13:43
Spíš jako sklepmistr Fritzl.!54! Doporuč mi k prasečí krmi nějaký prvotřídní mok.
42.nitram | 2. 02. 2013, 22:12:38 | více příspěvků | napsat uživateli
vole vypadam snad jako reznik ? !663!!937!
uživatel eliminován | 2. 02. 2013, 22:05:48 |
Nazdar vsem priznivcum opekani prasat( a apod),
chtel jsem se optat, jestli by mi nekdo neporadil , jak pripravit prase na rozen.Jak dlouho by melo byt nalozene, nebo jestli je to vubec zapotrebi, jestli ho napichat soli ,nebo nejakym korenim.Cim ho je nejlepsi potirat , jaka je nejlepsi velikost apd..
Vsem odpovedim predem dekuji.
reagovat