Diskuze a otázky - Jak jsme evolučně objektivně vznikly?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 10. 2022, 10:32:22 |

Co bylo na počátku to je klasická otázka? Vše zde má počátek, protože něco může vzniknout jenom z něčeho, vše je o kopírování kdy z originálu vznikají kopie. Neustále zde jsou základní otázky, na které nemáme optimální odpovědi, a tak nemáme tím ani jistotu kterou marně hledáme.
!905!
Vše funguje na principu pokusu, kdy se to buď povede nebo nepovede jde o evoluční proces, člověk vznikl díky evolučnímu procesu z jednoduchých forem života a za velmi dlouhou evoluční dobu evoluce stvořila nakonec inteligentního pracovitého člověka. Nevěřte na to, že bůh stvořil z ničeho člověka to je pohádka, které věří jenom pitomci a děti.
!905!
Podmínky pro život se pro člověka dlouhodobě zhoršovali, a tak se začal člověk evolučně přizpůsobovat, tak jako se přizpůsobují viry, a tak na ně nezabírají staré léky. Vše, co je živé to má schopnost se přizpůsobit, pokud je to zdravé, to, co je nemocné nemá už schopnost se přizpůsobit, a tak zde máme mnoho nepřizpůsobivých příživníků, co na nás egoisticky parazitují mnoha způsoby!
!905!
Naprogramovaný stroj se nedokáže přizpůsobit změnám, a tak jej musíme opravit nebo novým strojem nahradit. Je to celé o používání informací k tomu abychom dosáhli cíle, čím více máme k dispozici hodnotných informací tím snadněji dosahujeme svých cílů, stvořitelem člověka je dobrá paměť, bez dobré paměti je člověk odsouzen k ubohému životu a stává se z něj pitomý dobytek který kouří cigarety a pije slivovici.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 103 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑