Diskuze a otázky - Hříšné myšlení a konání

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 10. 2022, 11:44:40 |

Za vším kopírování, pokud nefunguje optimálně kopírování tak následkem je nemoc nebo krize, podívejme se na to, jak funguje příroda zde se vše optimálně rychle kopíruje, a tak zde vše optimálně funguje. Podívejme se na autorské právo, které blokuje kopírování, aby zde někdo měl výhody, které si nezaslouží.

Bylo natočeno obrovské množství filmů a videa, jenže autorské právo blokuje to abychom mohli tyto informace používat a kopírovat. Je to obyčejné hříšné myšlení a konání, svět se topí v hříchu, a tak je naše hříšná civilizace pro nás psychickým očistcem a my z toho máme mnoho tisíciletí blbou náladu.

Podívejme se na diplomové práce, které se pracně dlouho vytvářejí, a nakonec skončí v šuplíku a nikdo je už nečte, svět se zbláznil a nikdo to neřeší! Jakmile se něco stane jednoduché tak to ztratí hodnotu, a tak je snaha jednoduchost nahrazovat zbytečnou složitostí. Proč není jednoduché kandidovat na prezidenta republiky a proč při volbách zde jsou už dopředu vyplněná jména?

Ať každý napíše, koho by si představoval jako prezidenta republiky nebo jako poslance a senátora, nejspíše by každý napsal sám sebe, a to by politicky nefungovalo, jsme všichni jenom pokrytečtí egoisti, co si zde hrají na to, co nejsou, a tak je nám ten druhý pitomec peklem.  Z cizího krev neteče a dobrota je žebrota, o tom to všude dlouho je. 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 232 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑