Diskuze a otázky - Facebook LinkedIn Twitter YouTube Pinterest Instagram WordPress Blogger

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 10. 2022, 09:06:58 |

Nejde si nevšimnout toho, že jsou lidi závislí na internetu a mají zde rádi populární veliké sociální sítě, byla zde i snaha vytvořit národní sociální sítě pro Čechy ale ukázalo se že tyto sociální sítě a jsou k ničemu díky malé návštěvnosti. Totality mají snahu zablokovat globální sociální sítě a vytvořit si vlastní sociální sítě, aby měli vše pod kontrolou.

Problémem je, jak kontrolovat to co se na internetu zveřejňuje, aby zde nedocházelo k virtuálnímu vandalismu, anonymita umožňuje vandalům na internetu poškozovat obsah internetu, statisticky je doloženo že za lidským vandalismem je špína v nás a okolo nás, špína dělá z lidí vandaly, žijeme mnoho století ve veliké špíně, a tak už tuto špínu nevnímáme.

Podívejme se třeba na to, že si nejsme rovní i to je špína a následkem je; inflace, pandemie, válka, krize, korupce, drogy atd. co je dovoleno mocným to je zakázáno bezmocným. Jak by globální internet vypadal, pokud by lidi na internetu nemohli díky umělé inteligenci chybovat, pro nikoho na internetu by nebyla výjimka nebo imunita, lidi by se museli naučit tomu, jak nechybovat, aby mohli na internetu používat sociální sítě a blogy.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 140 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑