Diskuze a otázky - Existuje stvořitel vesmíru a života?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 07. 2019, 16:45:55 |

Ano, vysokoškoláci dělají amatérské chyby. Následkem je to že dělníci mají blbou náladu, když se vysokoškolákům snaží někdo pomoci v tom aby lidi nechybovali, tak je odmítnut, podívejte se do minulosti třeba na Černobyl, kde došlo k selhání obsluhy atomového reaktoru, takových velikých selhání byli v minulosti člověka miliony! Podle mě je problém v dezinformacích, ti co mají moc vytvářejí dezinformace, a následkem je to že vysokoškoláci dělají amatérské chyby, následkem je; stres, deprese, drogy, prostituce, vandalismus, extremismus, atd.

Podívejme se třeba na svatou víru v zázraky, kde je stvořitel vesmíru a života, přitom stvořitele nikdo neviděl, a nikdo s ním nikdy nemluvil, existuje vůbec stvořitel vesmíru a života, není to jenom pohádka pro dospělé? Vědecky je potvrzeno že stvořitelem vesmíru a života je evoluční situace, vezměte si vlastnosti jaké má bůh a použijete je na evoluční situaci, najednou poznáte že všechny svaté knihy (Bible, Korán, Bhagavadgíta) jsou jenom ubohé dezinformace, které dělají z lidí hlupáky a tím i chudáky.

Moderně bych nazval svaté knihy ubohou reklamou na svaté zázraky. Politika je moderní náboženství ve kterém se pracujícím slibují ekonomické a sociální zázraky po volbách, sliby se slibují a jenom blázni se radují. Já bych zakázal globálně lež a krádež, dáme všem lidem do hlavy GVKB kontrolní čipy, které zablokují lidem možnost lhát a možnost krást, takto pravda a láska zvítězí nad nenávistí a lží, kdo lže a krade, ten se jistě jako hříšník do pekla hrabe.
https://gvkb.blogspot.com/2019/07/existuje-stvoritel-vesmiru-zivota.html

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 763 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 25. 11. 2019, 23:18:19

Aby zde mohlo být stvoření tak zde musí být i ničení
!1394!

jupitehans

jupitehans | 30. 10. 2019, 18:43:51 | více příspěvků | napsat uživateli

vesmir je tak záhadny že cokoliv tvrdit je uplny nesmysl


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

následekminulostselhánívysokoškolákčlověkchybaobsluhadezinformacestvořitelživotmilionvesmírčernobýlnáladadělníkpomocproblémreaktor

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑