Diskuze a otázky - Došlo mi, že jsem blbeček

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 2. 07. 2022, 09:30:05 |

Kdysi nastoupila do firmy, ve které jsem dělal. Byla to taková ta láska na první pohled. V obecném měřítku nic extra, ale pro mě přesně ten můj typ. Projevil jsem o ní zájem a zjistil jsem, že má s chlapem dceru a shodou okolností se s ním zrovna rozchází. To bylo jak ve snu, který se však po letech měl změnit v noční můru. Byli jsme spolu. Já samozřejmě totálně zamilovaný hluchý a slepý blbeček. Plánovali jsme spolu dítě a skutečně otěhotněla.

S bývalým se samozřejmě scházela a vycházela s ním kvůli jejich dceři. Když byly naší dceři 2 roky to už postupně začala opadat ta zaslepující a ohlušující zamilovanost. Začal jsem si všímat věcí, že s tím bývalým se stýká nějak moc často a jsou až nějak moc velcí kamarádi. Došlo to až tak daleko, že se k němu vrátila, což jsem však musel zjistit sám. Prostě postupně byla méně a méně doma, pak i přes noc, až jsem zjistil, že vlastně už bydlí s bývalým.

Ona uměla lhát do roztrhání těla. Došlo mi, že jsem blbeček, že varovné signály byli už od začátku jen já je neviděl ráda lhala, vymýšlela si atd. Dohodli jsme se tedy na návštěvách mé dcery u mě a placením výživného. Nikdy to nefungovalo. Vydírala ze mě nesmyslné částky, že nemají na nájem a jestli nebudu platit tolik a tolik dceru neuvidím. Došla mi po čase trpělivost vzal si právničku a začal se s ní soudit.

Nakonec z ní před soudem vypadlo, že nikdy nevěděla, jestli je dcera moje nebo bývalého, že spala s oběma zároveň, a proto si udělali teď test otcovství a zjistilo se, že je bývalého. A že si za to můžu sám, že jsem otec, protože jsem se k tomu hlásil a chtěl být v rodném listě. Pak řekla, že ten její bývalý je otec, že je to přece jasný, vždyť byl i u porodu!

V tenhle okamžik mi došlo úplně vše. Já ji k porodu nevezl, byl jsem na noční, přijel jsem tam až ráno. Tvrdila mi, že ji tam vezl táta. Já myslel táta její, a ne táta narozeného dítěte. Došlo mi, že ona žila dva životy. Psychicky mě tohle poznamenalo. Ne ta mrcha, ale dcera, že není moje. Byl jsem na ni citově fixovaný.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 170 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑