Diskuze a otázky - Cynismus nebo idealismus?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 12. 2019, 10:35:34 |

Napětí mezi protiklady uvádí zde vše do pohybu a tak jedinou jistotou je nejistota, vše se tak stalo loutkou kterou ovládá nějaká organizace, organizace jsou nádoby ve kterých jsou organizace, je to něco jako Matrjoška, Matrjoška je název tradiční ruské duté dřevěné soustružené a malované panenky vejčitého tvaru, kterou lze rozložit a jež v sobě skrývá několik dalších čím dál menších dřevěných panenek, které lze rovněž rozložit, vědci marně hledají to nejmenší ze kterého se vše skládá?

V minulosti byl prach to nejmenší a tak z prachu vše vznikalo a v prach se to navracelo, kde ale vzít prachy? Cynismus nebo idealismus? Většina lidí jsou pokrytci a tak z dálky vypadají jako idealisti ale z blízka to jsou cynici, cynismus není populární protože lidem nastavuje zrcadlo a ukazuje jim to že jsou dobytek, který si pokrytecky hraje na člověka.

Cynismus je zde už mnoho století, jelikož nikdy nebyl populární, tak je zde minimum důkazů o cynismu v dávné minulosti. Pokud se podíváme na ekonomiku a politiku z pohledu cynismu a idealismu, tak zjistíme to, že bída a zaostalost je tam, kde je nadbytek idealismu a nedostatek cynismu. Idealisticky jsme nahradili kapitalismus socialismem a od té doby máme blbou náladu protože se máme blbě.

Je třeba idealismus globálně zakázat tak jako jsme zakázali tvrdé drogy a zavíráme do vězení obchodníky s drogami. Komu není rady tomu není pomoci, je třeba všechny idealistické knihy globálně hodit do ohně a změnit tak myšlení lidí z idealismu na cynismus, jak si to uděláme takové to i budeme mít. Podívejme se na to že lidi nechodí k volbám, je to logické, protože pokud by volby mohli eliminovat rozdělení lidí na bohaté a chudé, tak by se volby všude na světě zakázali.
!737!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 278 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑