Diskuze a otázky - Co se spatnym vinem?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 19:01:20 |

Je mi lito to vylit, moralka mi brani tim nekoho obdarovat... Co se da udelat z vina krom svaraku v zime? Co tu probiram vinoteku tak se jedna tak o 10-15 lahvi na ktere "nemam chut".

reagovat

V diskuzi je 43 příspěvků a shlédlo ji 1084 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 20:35:06

> CentroTreviso
To nemusi ani dychat, ale to zas tak spatny taky neni...

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 20:33:19

> kaktus.nikinka
jenze kdo to pak bude pit...

CentroTreviso

CentroTreviso | 30. 07. 2008, 20:32:53 | více příspěvků | napsat uživateli

Mám skvělý recept...:Takže otevřeme víno, které necháme asi hodinu dýchat...Jakožto že ho nebudeme pít, tak vezmeme láhev a za stálého míchání vylijeme obsah do hajzlu(sklenička je v tomto případně zbytečná) !2!

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 20:32:50

> JitkaDvorakova
Tak s pivem varim bez potizi... ale s vinem pomalu...

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 20:29:19

dá se pražákům!617!!1073!

_Vopi

_Vopi | 30. 07. 2008, 20:24:58 | více příspěvků | napsat uživateli

na houbu

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 20:21:58

> JitkaDvorakova
já bych brala i toho divočáka. Jednou jsem ho málem ulovila historickou "120", no spíš jsem ho jen přemístila, měl stabilitu jak sviňa, jel jak na bruslích!513!

audran

audran | 30. 07. 2008, 20:21:27 | více příspěvků | napsat uživateli

si předtim dej lahev rumu a pak je vypiješ tak jako tak a na chuti ti nesejde

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 20:20:47

tak to vylí na někoho z okna ... zaprve se toho zbavíš a za 2. se pobavis !670!!360!

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 20:18:33

když nevíš co s tim tak mi to sem hoď já vypiju šecko!727!

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 20:10:13

DEJ SI MÍSTO TOHO HROZNY!638!

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 20:06:03

Skandia:U spřátelených myslivců na Lipovce...ale je fakt,že to byla spíš výjimka...obyčejně jsou spíš přežraní(a rozdavační) divočáků,kteří se rychle množí,a protože se nedají vybíjet elektrikou jako ryby,udržují se poměrně ve vysokých stavech......ale motat se v noci po lese se nedoporučuje..člověk tam snadno potká po zuby ozbrojenýho mužíka s infra výstrojí...!2!

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 19:58:45

Podlít jím pořádný flák masa

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 19:58:20

Dej sem!1350!

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 19:55:42

> JitkaDvorakova
no můžu se zeptat. Kdes ulovil to zvíře?!2!

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 19:52:13

nedavno sem pila .. no teda mela v planu si dat tokaje.. patnact let staryho.... bohuzel po otevreni skoncil vylitej nekde v lese:D vetsi humac sem nikdy nevidela!568!

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 19:50:49

no pokud je červený, tak s colou, pokud bílý, tak se spritem...!811! to už nebude tak hnusný!638!

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 19:50:30

skandia:Nevím..já udělám něco přenosnýho..zeptej se Selyna,jakej byl Jelen ve vlastní šťávě...!2!!6!

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 19:48:49

Na moravě dělíme víno jen na 3druhy,
-dá se
-dá se svařit
dá se čechákům.
!1036!

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 19:42:02

> JitkaDvorakova
kdy budeš vařit, startuju!542!

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 19:40:43

remet:vínem se dá podlít cokoliv,co by jinak vycházelo příliš sladký..na to je třeba myslet a a počítat s tím,že to hodí chuť trochu do kysela a netuningovat vínem pokrm sám o sobě kyselej...!923!
Celkově se dá říct,že na experimenty tohoto druhu je výborný hovězí maso a jako způsob úpravy dušení...ovězí nebo třeba jelen je masisko samo o sobě výrazný a tím pádem značně toleratní i ke zvířeckým úletům,když je třeba kuchař čirou náhodou na kaši...!2!
To stejný platí třeba o pivu ..dává výslednýmu jídlu tělnatost a chlebnatost,ale musí se použít desítka,aby to nebylo hořký,a musí se dávkovat na rozdíl od vína opatrnějc...Víc snášenlivější ke kuchařským chybkám je černý pivo..

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 19:32:57

> remet1
můžeš ho ještě darovat!513! Nebo jak radí gurmánka Jituš Dvořáková, použít při vaření, bílé víno je super do sýrových omáček!5!

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 19:30:24

> remet1
svařák !1126! !540!

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 19:29:18

> JitkaDvorakova
Neco takoveho jsem mel na mysli... co se da uvarit dal z vina?

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 19:26:33

při přípravě maďarskýho guláše se může dát hodně cibule,která je sama o sobě sladká,a podlít vínem....pokud to víno néni zkažený,jen chuťově trochu slabčí,dá se tak zužikovat a dobrým potom zapít..
Ale docela se po tom kloustne..!2!

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 19:24:04

nevim !811!

John_Lennon

John_Lennon | 30. 07. 2008, 19:21:02 | více příspěvků | napsat uživateli

remet1: U mě celkem jo!1376! Ale ráno je ráno!1014!

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 19:19:17

> John_Lennon
Tak to bohuzel nefunguje :-) To jde s pivem a i tak je Plzen Plzen...

uživatel eliminován | 30. 07. 2008, 19:18:17

> remet1
to je dobře !511!!511!!511!

John_Lennon

John_Lennon | 30. 07. 2008, 19:18:17 | více příspěvků | napsat uživateli

Nalit toho do sebe tolik, než ti příjde dobré. Pak můžeš začít konečně pít!1376!

předchozí | 0 | 30 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

vinotékalahevvínovinamorálkazimasvařákbraníchuť

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑