Diskuze a otázky - Co nám přináší nová doba?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 04. 2019, 09:37:32 |

!54!
Nová doba nám přináší změny, se kterými jsme nepočítali, každý vnímá novou dobu jinak, někdo má radost z nové doby a jiný je smutný z nové doby, něco se změnilo málo a jiné se změnilo hodně to je logické, nejvíce se změnilo naše myšlení, nemyslíme už tolik egoisticky a myslíme více sociálně, pochopili jsme to, že sami nic v nové době nedokážeme realizovat.
!54!
Nová doba potlačuje moc monopolů a posiluje moc konkurenčního prostředí, nebude to trvat dlouho a místo peněz a soukromého vlastnictví zde bude bodovací globální čipový GVKB systém, který bude ovládat informační technologie, nebudeme už k ničemu potřebovat mocné autority, co rozhodovali chybně o nás bez nás, období kariéristických závodů už brzo skončí.
!54!
Robot prezident bude vyznamenávat roboty, stát nebude zaměstnávat lidi, místo lidí budou pro stát pracovat roboti a počítače. Skončí globálně doba, kdy lidi chodili do zaměstnání, každý bude soukromníkem a bude pracovat jenom sám na sebe.
!54!
Všechny ideologie které z lidí dělali hlupáky a chudáky zaniknou, co bylo, to bylo, v nové době nebude místo na teorie, které v praxi nefungují, zde bude místo jenom pro profesionály co pracují; rychle, kvalitně, levně, spolehlivě. Lidi přestanou lhát a krást, protože budou pod neustálou digitální globální kontrolou, a ten kdo bude svévolně porušovat globální zákony a předpisy, ten bude okamžitě v krematoriu eliminován.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 193 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑