Diskuze a otázky - Civilizace, kde lidi nedělají chyby

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 07. 2022, 09:55:07 |

Vše je o kontrole, která optimálně zajistí, aby lidi nedělali chyby, nahradíme proto lidi za umělou inteligenci a autonomní roboty, nejsou už na světě nikde lidi tak logicky zde bude konečně civilizace kde lidi nedělí chyby, není příčina tak není ani následek. Bylo zde mnoho snah o to, aby lidi nedělali chyby, ale byla to marnost a honba za iluzemi!
!905!
Pokud lidi dělají chyby tak to jistě má i nějakou hlavní příčinu a tou příčinou je víra v teorie které v praxi selhávají, největší lidskou teorií, která v praxi selhává je byrokratický centralismus, vše je zde centrálně ovládáno, a tak se z lidí stali pitomé ovce které ovládají pitomí pastýři.
!905!
Propaganda a cenzura rozhoduje o tom co je správné a co je chybné pro ovce, jakýkoli odpor ovcí je naivní a marný, války a pandemie v nahotě odhalují to, že jsme pitomé ovce, se kterými si pitomí pastýři mohou dělat co je napadne.
!905!
Moje hra a moje pravidla o tom je každý byrokratický centralismus, je naivní si myslet že po volbách prezidenta nebo politických stran bude pitomým ovcím lépe, nadbytek je přeci založen na nedostatku, lépe je po volbách jenom těm, co jsme si jako pitomci zvolili za svoje zástupce.
!905!
Vše je o tom že z dálky čert vypadá jako anděl, žijeme všichni jako čerti milion let v konzumním pekle a po smrti zde nic pro nás není, protože smrt to je konec hry o to, co milujeme a potřebujeme.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 129 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑