Diskuze a otázky - Cím nahradíš sádlo
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 104 příspěvků a shlédlo ji 7943 uživatelů .
předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další
uživatel eliminován | 7. 12. 2008, 09:41:27
> Jenny.Dee
v staročeský kuchařce ?..a Ty podle ní ráda vaříš, jo ?:))
ba ne, mamča ji má asi taky!1324!
Jenny.Dee | 7. 12. 2008, 09:40:10 | více příspěvků | napsat uživateli
> Fido.DJ
ja taky dala olivac:) ale bylo mi receny, ze jsem trubka:) ze to melo bejt SADLO, jenze to sem sakra nemela, a cely by mi to shorelo na jedny drobnosti:) a to sem nechtela. btw: vim jakej je rozdil mezi pravym maslem a radoby maslem:)
uživatel eliminován | 7. 12. 2008, 09:39:44
> Jenny.Dee
já dávám taky olivovej pod všechno, prý se to nemá, prý se snad má dávat olej určený k tepelný úpravě ... čili i slunečnicový může být.
uživatel eliminován | 7. 12. 2008, 09:38:56
> Lostknight
Jak tak sleduju Tvý kecy tady, tak Ty asi nejsi hospodyňka vůbec.
Jenny.Dee | 7. 12. 2008, 09:37:35 | více příspěvků | napsat uživateli
> jitkamodel
ja taky:) akorat me trochu vyvedla ta ingredience: sadlo. tak sem dala olivac:) proto sem i tva odpoved libila, ptz si nerekla olej rostlinej, ale jakejkoliv:) tedy, i olivac:)
uživatel eliminován | 7. 12. 2008, 09:37:35
Ahojda, no vším, co jsi napsala, to jde ... já si klidně i rozpustím floru. Když máš kvalitní nádobí, tak to ani nemusíš dělat na ničem nebo to můžeš trošku podusit s vodou.
Jenny.Dee | 7. 12. 2008, 09:36:03 | více příspěvků | napsat uživateli
> Lostknight
hele nevim jestli se to JESTE dela, bylo to v starocesky kucharce,takze se zdrz komentaru jako jestli se to jeste dela:))
uživatel eliminován | 7. 12. 2008, 09:31:56
> Lostknight
Jasně...třeba s haluškama, se zelím a uzeným!938!!938!
uživatel eliminován | 7. 12. 2008, 09:31:02
> Jenny.Dee
hele Jenny :)) před kolika měsíci si založila svoji poslední diskuzi ? to už je asi taky doba, co ?..půl roku ?
uživatel eliminován | 7. 12. 2008, 09:30:41
Já používám trošku olivového oleje a pohodička. Jinak jestli chceš aby to bylo víc podobné sádlu, tak doporučuji máslo, ale klasické kostkové, žádný margarín!1190!!436!
uživatel eliminován | 7. 12. 2008, 09:30:22
> Jenny.Dee
Já ráda vařím a mám radost, když to mým blízkým chutná.
uživatel eliminován | 7. 12. 2008, 09:27:42
no ty jo:)
to jsi ale špatná hospodynka..!20!
hele, sádlo a cibule ?..to se ještě dělá, jo ?:))
Jenny.Dee | 7. 12. 2008, 09:21:08 | více příspěvků | napsat uživateli
> ...zabijute...
hezky no, pointa mi unikla:) ale to nevadi:) tobe asi taky, takze:))
Jenny.Dee | 7. 12. 2008, 09:20:41 | více příspěvků | napsat uživateli
> jitkamodel
dekuji. tva odpoved se mi nevim proc libi:)
uživatel eliminován | 7. 12. 2008, 09:12:42
> Jenny.Dee
To víš, jsem muž pokroku !589!
Ale v tom případě pomůže opravdu jen ten olej !5!
Sa..71 | 7. 12. 2008, 09:11:08 | více příspěvků | napsat uživateli
rostlinný oelj,nebo ztužený pokrmový tuk...máslo ne...připaluje se
Jenny.Dee | 7. 12. 2008, 09:08:19 | více příspěvků | napsat uživateli
> Pan.Wries
pripadne jen vodu?:)) takze na vode povarim cibulku a pak na to svihnu zeli jo?:)) tyjo, to by byla docela dost velka inovace:))
Jenny.Dee | 7. 12. 2008, 09:07:13 | více příspěvků | napsat uživateli
> macik.83
oukej:) dekuju. stejne ale:)) si myslim ze olivac je lepsi nez jakejkoliv jinev treba rostlinej:)
Jenny.Dee | 7. 12. 2008, 08:17:45 | příspěvky uživatele | napsat uživateli
v kuchyni:) jj otázečka pro ty zručnější v kuchyni:) zadání: zpěňte cibulku na sádle... Jenže já nemám sádlo, takže? !925! na másle? na oleji? na ničem?!965! jde mi o to aby chuť výsledku byla co nejvíc podobná ingredienci co mi chybí, tudíž sádlu:)
Děkuji.
reagovat