Diskuze a otázky - Bude kapitalismus nahrazen parazitismem?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 04. 2019, 07:45:22 |

!54!
Jak se stát profesionálním parazitem? Podívejme se na EU statisticky, statistika v nahotě odhaluje pravdu o parazitech v EU, většina lidí je v EU parazity a mohli bychom parazity oznámkovat jako ve škole kde jedničku získají profesionální paraziti co mají zde sekretářku a služebního řidiče, pětku získají ubozí paraziti, co žijí ze sociálních dávek a rychle se rozmnožují jako invazní druh.
Práce dělníka je proto v EU trestem za to, že někdo neumí parazitovat a tak se musí živit jako dělník rukama. Parazitování je založené na protekcionismu, bez protekce není možné se zde stát profesionálním parazitem co zde má k dispozici sekretářku a služebního řidiče.
Teoreticky by měla policie parazity pochytat a zavřít je do vězení, prakticky je policie bezmocná, protože paraziti zde mají protekci a imunitu. Podívejme se na sport zde je každý úspěch obtížně dosažitelný a trvá jenom krátkou dobu, opak je zde v politice, zde je pro kariéristické bezcharakterní parazity úspěch snadno dosažitelný, a úspěch trvá dlouhou dobu.
V současnosti v EU podle statistiky 16% lidí musí živit 84% lidí, to znamená, že 84% lidí v EU je parazity, většina těchto parazitů má podle známkování číslo tři, jde o průměrné parazity, co nejsou chudí ani bohatí.
Optimalizace a automatizace má za následek to, že zde parazitů v EU přibývá a hostitelů ubývá, nebude to trvat dlouho a dojde k tomu, že 99% lidí v EU bude parazity a jenom 1% lidí bude hostiteli. To povede k velikému konkurenčnímu boji mezi parazity o výhody a jistoty, kapitalismus bude nahrazen parazitismem.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 184 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑