Diskuze a otázky - Ano, za vším hledej nefungující procesy

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 10. 2022, 20:34:47 |

Neustále mi telefonují prezidenti a celebrity abych jim poradil a já jim pořád dokola říkám za vším hledej nefungující procesy, nefunguje politika a ekonomika optimálně tak příčinou jsou nefungující ekonomické a politické procesy, realita to jsou jenom procesy, které buď fungují nebo nefungují.

V centru všech procesů je evoluční proces, který je pevným bodem pro ostatní procesy, každý proces je práce konaná pro dosažení cíle, a tak je zde pracovní proces. Otázkou je proč mnoho procesů nefunguje optimálně?

Je to vždy o situaci, ve které je proces, některé situace způsobují to, že proces nefunguje optimálně, zde musí nastoupit kontrola která najde příčiny a zajistí opravu, aby mohl proces fungovat optimálně.

Nejčastější chybou je zde nahrazení praxe za teorie, co v praxi nefungují, je to jako s náboženstvím, které se stalo teorií, která v praxi nefunguje a následkem byl vznik internetu a zde je možné vše naprogramovat a optimalizovat. Když se bavím s prezidenty a celebritami tak je to vždy srážka s blbcem, komu není rady od lidové moudrosti tomu není pomoci. 

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 395 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 24. 10. 2022, 09:54:18

Inflace je obrazně jako bychom testovali řetěz na to, při jakém zatížení nejslabší článek selže, pokud se řetěz přetrhne tak je zde veliký problém, který má za následek zhroucení konzumní společnosti.

Najednou zaměstnavatelům dojde že je nutné nahradit všechny drahé nespolehlivé zaměstnance za stroje a programy, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervací.

Místo reklamy na zboží a služby pro lidi zde bude reklama na zboží a služby pro roboty! Ukončí se tak výroba; potravin, léků, oblečení, hraček, knih atd. nejsou lidi tak nejsou problémy o tom je naše budoucnost.

Vita1971

Vita1971 | 23. 10. 2022, 20:41:13 | více příspěvků | napsat uživateli

Azazel-Andel, Postmaster, Vít Kouba a dokonce zablokovaný nick Zpovednice je jeden člověk psychopat, co tyto nicky používá Jinak je vidět jak mi závidíš a děláš mi tu super hezkou reklamu Jsi nemocný pahejlovec beznohý pedofil, co máš nadoživotní léčbu a jedinou věcí co se umíš bavit je internet a tak obtěžuješ dál lidi a na mě jsi přivěšenej jako hovno, no prostě smrdíš na Libku jako bezcenný hovno, tak bys měl odejít do tvých blogů o kravinách, kde si sám komentuješ články Vše mluví za psychopata má tu tolik nicků jen ty kamarády hledá a tak se utápí v prostoru a škodí píčovinama a nenávidí lidi


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

procesvesekonomikaprezidentcelebritacílpolitikapříčinarealitaprácebodostatní

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑