Diskuze a otázky - Ano, vše je jinak, než si naivně myslíte

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 08. 2022, 14:53:02 |

Ano, každý vnímá sebe a svoje okolí subjektivně, nejsme schopní vnímat sebe a svoje okolí objektivně a tím se dostáváme do začarovaného kruhu subjektivity, co je pro jednoho správné to je pro jiného chybné. Objektivně je vše v nás a okolo nás evoluční proces založený na protikladech mezi kterými je napětí a následkem je příčina a následek, to vše je začarovaný evoluční kruh, ze kterého můžeme uniknout jenom díky smrti.
!905!
Každý je zde jenom levným materiálem na evoluční pokusy, logicky vše živé je zde testovací evoluční verze a nikdy zde nebude finální verze která je dokonalá! Je to obrazně stavba kde základy to jsou data, patra to jsou informace a střecha to jsou programy a inteligence, každá stavba živého systému je zde dočasně a trvale je zde jenom nejistota.
!905!
Z malého vše veliké vzniká a potom se to zase na malé rozpadá je to celé o recyklaci; času, prostoru, energie, informací, inteligence, hodnot atd. vše je zde evolučně dočasně, jenom jednoduchá přirozená pravidla, jako jsou protiklady a kauzalita, to je zde trvale. Toužení je zdrojem našeho soužení, když nemáme originál tak se spokojíme s náhražkou; peníze nahradili lásku, reklama nahradila pravdu, škola nahradila praxi, léky nahrazují zdraví atd. nebude to už evolučně trvat dlouho a roboti nahradí lidi, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 174 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑