Diskuze a otázky - Ano, třetí očkování je nejlepší vánoční dárek

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 12. 2021, 10:26:46 |

Vše je dneska vyrobeno většinou Číně, protože je tam levná pracovní síla, a tak v Číně pro nás před nedávnem vyrobili v laboratoři pandemii Covid-19. Ten, kdo nemá třetí očkování nedostane na Vánoce žádné dárky a nebude mít ani vánoční dobré jídlo a vánoční cukroví, jak si to každý udělá takové to má pro nikoho nebude imunita nebo výjimka, padni, komu padni.

Vše je zde mnoho tisíciletí o manipulaci pomocí odměny a trestu, nechceš se nechat potřetí naočkovat proti pandemii tak nebudeš mít žádné Vánoce! Pandemie mi připomíná Titanic, o kterém reklama hlásala, že je to nepotopitelná loď a tato loď se při první plavbě 14. dubna 1912 potopila, protože se srazila v mlze s ledovcem.

Podobných katastrof jako Titanic způsobených lidskou chybou bylo v naší minulosti mnoho, soupis a popis všech těchto katastrof by vydal na velikou knihovnu! Lidi vždy všude dělali chyby a většinou se ze svých chyb nedokázali poučit a tyto chyby potom velmi dlouho dokola opakovali! Došlo to bohužel tak daleko, že pokud někdo v odvážně na chyby svaté elity poukázal, tak se z něj stal mučedník!
https://gvkb.cz/ano-treti-ockovani-je-nejlepsi-vanocni-darek/
!11!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 495 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑