Diskuze a otázky - Ano, nemožné je už možné

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 12. 2021, 11:52:10 |

S příchodem pandemie Covid-19 se stalo nemožné možným, najednou se z lidí stalo stádo dobytka, se kterým si může dělat vládnoucí elita co jí napadne! Došlo k; zavření škol, zavření hotelů, zavření obchodů, zavření restaurací, očkování, testování, nošení respirátorů atd. prý je zde nouzový stav, a tak je najednou nemožné možné.

To že lidi umírají na nakažlivé nemoci není nic nového pod sluncem je to jenom následek toho, že lidi mají špatnou imunitu díky tomu, že nežijí zdravě v souladu s přírodou. Vše zde jsou příčiny a jejich následky, dokud nezajistíme všem lidem dobrou imunitu tak zde budou lidi umírat na nakažlivé nemoci a nic na tom nezmění testování a očkování.

Nestaráme se o imunitu, protože imunita není pro nás důležitou prioritou, prioritou je pro nás získat; peníze, moc, výhody, popularitu atd. stali se z nás roboti které ovládají egoistické závislosti, žijeme v pekle, a tak se z nás stali čerti co touží po dovolené v ráji, jenže na dovolenou v ráji si bohužel bereme peklo v naší hlavě.
!31!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 162 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑