Diskuze a otázky - Ano, neandrtálci nám vládnou

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 07. 2022, 07:43:20 |

Vědci dospěli k tomu, že kariéristi, co jsou zde úspěšní to jsou neandrtálci, je to celé o genetice, protože neandrtálci měli v sobě geny, které jim umožňovali vyhrávat nad nepřáteli pomocí násilí a podrazů. Všechny dogmatické totality vznikli díky neandrtálcům, následkem byli války mezi neandrtálci, veliká spotřeba piva a cigaret je způsobená neandrtálci, protože když jsou neandrtálci existenčně neúspěšní tak to řeší drogami.
!905!
Ti, co nejsou zde neandrtálci to jsou evolučně zdegenerovaní neandrtálci, kdy degenerace proměnila neandrtálce v ubožáky, co myslí a žijí uboze jako ekonomičtí otroci. Jaký má smysl jít k volbám prezidenta, když na kandidátkách jsou jenom staří neandrtálci, stejné je to i u volby politických stran, proto politika je jenom bojem o moc a bohatství.
!905!
Pokud jsou rodiče neandrtálci tak logicky i jejich děti jsou neandrtálci, jablko nepadne daleko od stromu, naštěstí zde už brzo bude robot prezident, co bude vyznamenávat roboty a neandrtálci se tak odsunou z civilizace do rezervací a zde se oddělí ženy od mužů, aby se už nemohli neandrtálci rozmnožovat jako invazní druh který škodí ekosystému.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 117 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑