Diskuze a otázky - Ano, člověk stvořil bohy ke svému obrazu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 07. 2022, 07:49:07 |

Vím, kde je zakopaný pes! Pes je zakopaný v tom, že dobrota je žebrota, po celý život narážím neustále na to, že dobrota je žebrota, přesto naše lidská kultura pokrytecky hlásá mnoho tisíciletí dobrotu, a tím uvrhuje dělnickou třídu do žebroty. Člověk je egoistický invazní druh, který se obrazně podobá medúzám, v lidském podvědomí je bezcitnost a pokrytectví, to nemůže změnit vymývání mozků, pomocí drog nebo dezinformací, z čerta anděla neuděláš.
!905!
Vše je zde divadlo, ve kterém si čerti hrají na anděly, největší lidskou lží je víra v boha, který dělá zázraky, člověk stvořil boha ke svému obrazu. Stvořitelem všeho je zde; evoluce, čas, inteligence, energie, program, informace, pravda, láska, víra, štěstí, práce atd. bůh je jenom symbolická svatá hůl, o kterou se opírají duševně slabí hlupáci, co nemají objektivní informace o tom, jaká je zde čistá pravda.
!905!
Pokud bůh není, tak je třeba eliminovat; hnutí, sekty, náboženství, politiku, reklamu, pohádky, pověry, rituály, mytologie, fetiše, symboly, dogmata atd. ohněm a mečem, živý systém to je programově řízený dočasný evoluční proces, vše je zde jenom testovací evoluční verzí, protože je třeba staré nahrazovat novým. Je třeba zavést kontrolní digitální systému do praxe, místo chybujete a pracujete pomalu, máte výpověď, zde bude násilné eliminování, a mrtvý člověk se dá do masové konzervy, společně s drůbežím separátem.
!905!
Většina lidí na světě tak skončí brzo v masové konzervě, nebudou zde výjimky pro ty, co jsou nahoře a mají zde výhody a jistoty, které si nezaslouží, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi zde budou jenom na podřadné špinavé fyzicky namáhavé práce, na které se nevyplatí nasadit drahé stroje a drahé roboty. Policejní roboti zde zajistí globálně pořádek, už se zde nebude lhát a krást, bude zde totalitní globální režim, ten, kdo nesplní optimálně a rychle rozkaz od robota, ten skončí v masové konzervě, společně s drůbežím separátem.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 425 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 4. 08. 2022, 07:13:27

Skvělá zpráva, váš počítač splňuje minimální systémové požadavky na Windows 11. Konkrétní načasování, kdy bude nabídka dostupná, se může lišit podle toho, jak vám ji připravíme. Poznámka: Některé funkce Windows 10 nejsou ve Windows 11 dostupné. Některé aplikace a funkce můžou mít další požadavky. Windows 11 je připravený, a navíc je zdarma. Získejte nejnovější verzi Windows 11 s novým vzhledem, novými funkcemi, rozšířeným zabezpečením atd. Vyplatí se přejít na Windows 11? Používám počítače už třicet let a vyzkoušel jsem tak mnoho počítačů a mnoho operačních systémů.

Každý nový operační systém měl mnoho chyb a trvalo velmi dlouho, než se chyby opravili a počítač byl spolehlivý, navíc každá nová verze operačního systému měla větší nároky na výkon počítače. Dalším problémem je u Windows 11 uživatelské prostředí, které je zbytečně složité. Nejraději bych přešel na Linuxovou distribuci, problém je u Linuxu v tom, že zde nespustíte programy, na které jste byli zvyklí ve Windows, taky je zde pro bohaté možnost použít počítač od Apple a jeho macOS, zde je jiné rozložení klávesnice a nejdou zde spustit programy na které jste byli ve Windows zvyklí. Doporučuji přejít na Windows 11 jenom těm lidem co mají počítač s velikým výkonem a mají pevné nervy.

Vita1971

Vita1971 | 23. 07. 2022, 08:07:24 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Táhni do prdele psychopate!811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

dobrotažebrotapesčertčlověkpodvědomíživotdrogakulturapokrytectvíandělvymývánídivadlotřídapomocbůhbezcitnostmozekpodobadezinformacedruhprestoobraztisíciletí

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑