Diskuze a otázky - !1261! Nacionalisté !1261!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 10. 2021, 10:11:16 |

!11!
Nemoci jsou zde opakem zdraví, žijeme ve světě protikladů a mezi protiklady je napětí a tato energie zde se vším pohybuje, a tak je zde vše dočasným naprogramovaným pulzujícím procesem, ve kterém po příčině přichází následek, všemu zde vládnou programy, problémem je to že v programech jsou chyby, a tak není realita dokonalá a tím logicky není dokonalý ani člověk, jsme jenom dálkově ovládané naprogramované loutky, které jsou dočasným pokusným evolučním materiálem, máme mnoho zvědavých otázek na které nemůžeme nalézt odpověď.

Proč se ptá ten, kdo nemá potřebné informace, známe vše jenom povrchně a to nestačí, snažíme se realizovat mnoho svých naivních ideálů, ale neustále narážíme na překážky, které nedokážeme překonat, propaganda s reklama z nás dělá hlupáky a tím i ubožáky, pravdu nenajdete v lidské pokrytecké konzumní společnosti, protože jsme pravdu nahradili za lež a lásku jsme nahradili za protekci, nevěřte tomu co jste si neověřili, z dálky vše vypadá jinak než z blízka, z dálky tak může lhář a zloděj vypadat jako populární celebrita.

Jaký má život smysl, když jsme zde dočasně a smrtí zde vše rychle skončí a po smrti zde už nic není, smrt to je konec hry, každý zde hraje svoji hru o hodnoty podle pravidel, která určila; situace, rodina, organizace, podnik, stát, příroda atd. často je každý v situaci se kterou si nedokáže poradit a mnohdy mu nedokáže poradit ani specialista, pokud je zde něco zmetek tak ten zmetek nejde už opravit to je třeba pochopit, tak jako jsou běžné technické a programové zmetky, tak může být zmetkem i cizí člověk, který nedodržuje pravidla lidské společnosti, a tak on se chová jako divoké zvíře a nechová se jako civilizovaný člověk.

Proč mnoho lidí naivně věří tomu, co si v praxi neověřili? Propaganda a reklama proměnila lidi na psychické zmetky, neustále opakované lži se tak stali svatou pravdou, o které se nepochybuje! Představme si, že by každý člověk na světě nemohl lhát a krást tisíc let, jak by naše konzumní společnost vypadala za tisíc let, když by zde nikdo nemohl lhát a krást? Nebyla by zde; reklama, propaganda, politika, soudy, policie, armády, vězení, náboženství, sekty, byrokracie, filosofie, protekce, výhody, rozvody, alimenty, nezaměstnanost, bída, pohádky atd. jak si to uděláme takové to máme, problémem není to, že zde jsou; mafie, krize, války, revoluce, terorismus, vandalismus, extrémismus, pandemie, katastrofy, dluhy, příživníci, bezdomovci, prostituce, drogy atd. problémem je to že lidi lžou a kradou!
!11!

reagovat

V diskuzi je 12 příspěvků a shlédlo ji 944 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 24. 06. 2022, 09:18:53

Facebook Twitter YouTube TikTok Instagram Pinterest Blogger WordPress

uživatel eliminován | 11. 12. 2021, 05:32:06

Ve snaze o popularitu dělají novináři z komára velblouda, zemře v pekle nějaký populární čert a novináři se snaží na tom získat mediální popularitu, smrt čertů v pekle je klasikou kdy se z komárů dělají velbloudi. Smrt čertů v pekle je přirozenou součástí pekla, protože každý čert je zde dočasně není rozhodující, kdy zemře a jak zemře.

V pekle je násilí normální, protože čerti, když něco nezvládnou po dobrém tak to řeší po zlém, informovat čerty o tom že je v pekle násilí to je dělat z komára velblouda. Krize, revoluce, války, konflikty, katastrofy, reformy atd. to je v pekle normální a není třeba o tom čerty neustále informovat, a tak dělat z komára velblouda.

Z politiků v pekle se často stávají novináři, co dělají z komára velblouda, aby tak získali popularitu, vše je jenom o tom že veliká konkurence nás nutí k boji o výhody a hodnoty, mír to je válka vedená jinými prostředky, nemůžete od čertů očekávat, že se z nich stanou andělé, proto že jsou na dovolené v ráji.

uživatel eliminován | 10. 12. 2021, 16:09:10

ma pravdu! Ty blbecky co s vymytimy mozky a laskou k cernym opicim se musi zlikvidovat nebot jinak zmizi ta nejlepsi bila germanska rasa na zemi a budou zde pouze polooppice!

uživatel eliminován | 7. 11. 2021, 07:40:51

Za každým úspěchem jsou výhody, bez výhod není možné dosáhnout úspěchu, to platí u všechno v nás a okolo nás, od počátku vzniku života na naší planetě. Výhody zde existují díky nevýhodám, aby elita měla výhody tak ostatní nemají výhody, a tak mají deprese a stres. Představme si internetové sociální fórum, které by bylo pro všechny dokonale anonymní a nebyli by zde pro nikoho možné výhody, a tak by zde nikdo nemohl logicky být úspěšný, jaký by to mělo smysl a logiku zde plýtvat svým časem?

Naše kultura je postavená na výhodách, díky kterým je zde rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole. Když naše egoistické myšlení zjistí to, že dosažení úspěchu je pro nás bez výhod nemožné tak následkem je stres a deprese, ocitli jsme se v začarovaném kruhu ubohosti, a tak se z nás stali logicky ubožáci, to vede k tomu, že hledáme náhražky za úspěch, takovou náhražkou jsou; pohádky, mytologie, pověry, fetiše, symboly, rituály, hnutí, sekty, náboženství, filosofie, politika, reklama, drogy, sex atd.

Propaganda a reklama nám tvrdí to, že nejsme otroci a že zde není rozdělní na otrokáře a otroky, to je mediální svatá lež, otroctví bylo a bude, pokud by zde nebylo možné otroctví, tak by se naše civilizace okamžitě systémově zhroutila a žili bychom zase jako divoká zvířata. Každá organizace je postavená na otroctví, vše je zde evolučně naprogramováno, aby to něčemu otrocky sloužilo, svoboda je iluze!  Pokud dojde ke zvýšení platů, tak následkem je i zvýšení cen, to vede logicky k inflaci nebo reformám.

Proč násilím zotročovat zvířata a lidi, když budeme moci už brzo zotročovat umělou inteligenci a roboty, najednou zde už lidi nebudou globálně mít zaměstnání a tím i peníze, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby zde tak daleko od civilizace genocida eliminovala zbytečné otroky.

Vita1971

Vita1971 | 6. 11. 2021, 18:16:08 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster psychopate!811!

uživatel eliminován | 4. 11. 2021, 08:34:40

!11!!11!!11!!11!!11!!11!!11!!11!

uživatel eliminován | 27. 10. 2021, 13:08:46

Bible je nekonečné o cestě k dokonalosti, kdy se neustále poučujeme z minulosti abychom v budoucnosti nechybovali, současnost to je GVKB který z nadhledu objektivně popisuje současnost, která směřuje logicky do budoucnosti, která bude o inteligenci. Vše se v naší konzumní společnosti točí okolo ideologie a ekonomiky a tím i okolo obchodu, k obchodu dneska patří sociální sítě jako je; Facebook YouTube Blogger atd.

Neustále je zde snaha o parazitování a tím vzniká napětí mezi mocnými a bezmocnými, co je dovoleno mocným to je zakázáno bezmocným, mění se neustále na tomto pokryteckém divadle; kulisy, kostýmy, herci, hry, jazyky atd. vždy zde jde o to, aby mocní mohli snadno parazitovat na bezmocných, není zde nikde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, humanismus, populismus atd.

To vše jsou jenom iluze na tomto divadle, ve skutečnosti zde je všude milion let jenom pokrytecký egoismus, ve kterém je dobrota žebrota! Jsme si rovní jenom v tom že jsme zde dočasně, člověk je objektivně invazní inteligentní druh, který se globálně přemnožil, a tak poškozuje egoisticky ekosystém, následkem jsou války a pandemie, komu není rady tomu není pomoci.

Zajisti optimální kontrolu lidí pomocí GVKB čipů do hříšné hlavy a úspěch se logicky brzo globálně dostaví, protože zde globálně na věční časy skončí; drogy, prostituce, mafie, soukromé vlastnictví, peníze, politika, hnutí, sekty, náboženství, organizace, podniky, reklama, války, konflikty, pandemie, protekce, podrazy, korupce, vandalismus, kriminalita atd. Lidi už nebudou znát skutečnou realitu a budou znát jenom GVKB virtuální realitu ve které není možné parazitování pomocí lží a krádeží.                  

Vita1971

Vita1971 | 24. 10. 2021, 18:31:42 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Taková dobře picnutá kulka do tvý kebule by nebyla tak marná

uživatel eliminován | 24. 10. 2021, 18:08:54

Vše je zde pokrytecké divadlo, ve kterém se herci schovávají za mnohé, aby tak mohli hrát dobře svoji roli. Bůh, ideologie, autorita, organizace, podnik, společnost, pravidla, zákony, předpisy, morálka, normy, stát atd. to vše jsou pokrytecké masky za které se herci schovávají. Ve skutečnosti jsme všichni jenom oblečené opice, konflikty a války v nahotě odhalují to, že jsme opice, co si hrají na to, co ve skutečnosti nejsou, je to zde celé jenom o egoistickém parazitování, pomocí dogmatické propagandy, která dělá z lidí ubožáky. Nadbytek pro ty, co jsou nahoře, je možný díky nedostatku pro ty, co jsou dole! Zlo spáchal ten, kdo se chce mít dobře, nebo ten kdo se nechce mít zle, není zde kapitalismus nebo socialismus, je zde všude milion let jenom pokrytecký egoismus!

Z díla se pozná tvůrce, nejvíce čtenou knihou je bible a zde je klasická ukázka pokryteckého egoismu kdy se elita schovává za boha, bůh to je čaroděj první kategorie a jeho syn Ježíš Kristus to je čaroděj druhé kategorie, každé náboženství to jsou pohádky pro dospělé! V současnosti zde jsou moderní pohádky pro dospělé, jde o politiku a reklamu! Nemoc a lež nikdo dlouho neutají, kdo lže ten má měkký nos, to říkají dospělí dětem, neuvědomují si to, že tím vlastně nepřímo říkají, že všichni lžou a tím i kradou, dobrota je v tomto konzumním očistci jenom žebrota, nejhorší je to že lžeme sami sobě, tím se dostáváme do začarovaného kruhu, ze kterého není možné uniknout. 

Vita1971

Vita1971 | 24. 10. 2021, 14:50:33 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Taková dobře picnutá kulka do tvý kebule by nebyla tak marná!1261!!1261!!1261!

uživatel eliminován | 23. 10. 2021, 17:39:53

https://inteligence.eu/

Vita1971

Vita1971 | 21. 10. 2021, 14:57:17 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Taková dobře picnutá kulka do tvý kebule by nebyla tak marná!1261!!1261!!1261!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

programprotikladchybaprocesvesčlověknemocopaknacionalistaevolusvětzdravípříčinaenergierealitaproblémnásledek

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑