Diskuze a otázky - Víra v subjektivní svaté pravdy stvořila konzumní blázinec

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 11. 2021, 14:16:14 |

Statistiky nám odhalují to, že bída je tam kde je silná víra v subjektivní pravdy, kterými jsou; pohádky, mytologie, rituály, symboly, fetiše, hnutí, sekty, organizace, náboženství, politika, reklama, cenzura, propaganda atd. konflikty a války zde jsou díky víře v subjektivní pravdy! Pokud někdo odvážně poukáže na to, že mocní dělají chyby tak zle skončí, kritizovat mocné je všude zakázáno oni mají vždy svatou pravdu!

Podívejme se na minulost lidstva a zjistíme že vymývání mozků pomocí propagandy a dezinformací je zde už mnoho tisíciletí, pořád všude platí, kdo chce s blázny v míru žít, tem musí i bláznem být. Současná globální pandemie v nahotě odhalila to, že nám globálně vládnou blázni, co zavírají; školy, obchody, restaurace, hotely, dopravu atd. komu není rady tomu není pomoci, je třeba začít nasazovat umělou inteligenci a roboty abychom mohli konečně odsunout blázny z civilizace do rezervací.

Zde nazí a hladoví blázni poznají, že jsou blázni, protože nedokážou dlouho v rezervaci přežít, a tak následkem bude genocida, nejsou zde lidi tak zde nejsou problémy o tom je naše evoluční budoucnost, člověk to byla testovací evoluční verze a robot je finální verze, je to jako s instalací Windows 11 kdy instalace selže, pokud máte starý počítač! Zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti, a tak jim vyhovíme a lidi globálně za roboty nahradíme, vše je zde dočasně a vše se evolučně recykluje, běž se podívat do krematoria, vše je nejisté a smrt je jistá!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 894 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑