Diskuze a otázky - Vědomosti jsou chybou v Matrixu 4

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 09. 2021, 15:38:24 |

Příčinou všech chyb je experimentování, podívejte se na kámen ten nechybuje, protože zde není experimentování, experimentování je zde díky vědomostem, pokud eliminujeme u všeho vědomosti, tak tím se eliminuje i experimentování, které je spojeno s chybami a tím i problémy na které není většinu řešení.

Vše je zde jenom sen, který vypadá reálně, hmota a čas to je sen, není zde ve skutečnosti čas a prostor, je zde jenom sen, ze kterého se nejde probudit, vědomosti, které máme to jsou jenom informace z našich snů, nebo cizích snů. Občas se lze setkat s tím že slyšíte o tom, že je nějaká svatá celebrita probuzená, a tak je pro nás morálně hodnotná, to je taky jenom sen, smrt to je jenom konec jednoho dlouhého lidského snu. Jaký to má smysl, že vše je zde jenom sen, co vypadá reálně a my si myslíme že je to realita.

Smyslem je utajit to že každý ekosystém ve vesmíru to je obrovský počítač, který řídí vesmír, ve vesmíru je nekonečné množství ekosystémů, co řídí vesmír. Proč všechny tyto počítače mají sny spojené s existencí času a prostoru? Sny jsou jako olej ve stroji, kdy olej maže stroj, aby stroj dobře fungoval. Podívejte se na děti, co neumí mluvit, jak jsou roztomilé, protože nemají vědomosti, jakmile dítě získá vědomosti tak roztomilost najednou zmizí, protože zde je strach z chybování.

Blahoslavený chudý duchem, chudý duchem není blázen, jak si většina lidí myslí, chudý duchem je ten, kdo nemá vědomosti, a tak nemá strach z chybování. Jako profesionální kouč po celý život vysvětluji těm, kterým pomáhám s jejich problémy, že za jejich problémy jsou jejich vědomosti a následkem je strach z chybování, který má za následek neúspěch a deprese. Na internetu mám často problémy s moderátory nebo umělou inteligencí, příčinou jsou zase vědomosti a strach z chyby, komu není rady tomu není pomoci. 
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 175 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑