Diskuze a otázky - Umělá inteligence evolučně nahradí vládnoucí elitu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 10. 10. 2021, 21:10:49 |

Tak jako stroje nahradili už mnoho dělníků, tak umělá inteligence evolučně nahradí vládnoucí elitu to je logické, vše jde, pokud jsou na to peníze a čas, to, co je dneska pro nás zázrakem to bude zítra pro nás samozřejmou součástí naší existence. Už dneska zde jsou globálně veliké problémy s hledáním zaměstnání, nebo se soukromým podnikáním. Jak společnost vyřeší to, že lidi nebudou už chodit do školy a do zaměstnání, zavede se globálně přídělový čipový systém na zboží a služby, nebo se lidi odsunou z civilizace do rezervací?

Je zde i revoluční možné řešení tohoto problému, a to lidi ve virtuální realitě optimálně naskenovat a po naskenování budou lidi existovat jenom ve virtuální realitě kde bude mít každý člověk místo hříšného těla malý levný počítač o velikosti mobilního tlačítkového telefonu, a tak nebude už potřebovat k ničemu zboží a služby. Hodnota člověka je o jeho profesionálních programech, jsme evolučně naprogramované genetické stroje.

Problematičtí jedinci, které zavíráme do vězení nebo do psychiatrické nemocnice, jsou jenom chybně naprogramované inteligentní stroje, které neumíme bohužel v servisu optimálně opravit. Vše, co je okolo nás to se rychle evolučně mění ale na člověka se evolučně zapomnělo, hříšné tělo je jenom genetickým vězením pro naše programy a svoboda je spojená s tím že opustíme naše tělo, a tak v civilizaci budou místo lidí stroje a roboti, vše je zde jenom dočasným evolučním experimentem.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 210 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑