Diskuze a otázky - Tomáš Halík nebo Vit Kouba

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 5. 11. 2021, 13:31:10 |

Je to jako volba mezi MacOS a Windows, Vit Kouba je jako MacOS a Tomáš Halík je jako Windows, pokud nejvíce používáte jenom prohlížeč internetu tak rozdíl mezi MacOS a Windows nepoznáte, protože oba operační systémy umožňují používat stejné populární prohlížeče internetu. Tomáš Halík je o pět let starší to není tak veliký rozdíl, veliký rozdíl je v díle, které zde bylo vytvořeno, z díla se pozná tvůrce, vše je zde divadlo a každý je zde hercem, souhrou náhod jsem před deseti lety v kostele podal ruku Tomáši Halíkovi, a došlo mi, že je to psychicky nemocný člověk, který si naivně myslí že je psychicky zdravý, problémem je zde spasitelský komplex, stejný psychický problém měl i Adolf Hitler!


JAK ROZPOZNAT SPASITELSKÝ KOMPLEX?

Přečtěte si následujících 10 tvrzení a zkuste si odpovědět na to, zda se s nimi ztotožňujete. Buďte upřímní a odpovídejte podle pravdy. Pokud na vás většina z nich sedí, je pravděpodobné, že trpíte spasitelským komplexem.
Vždy víte, co je pro druhé nejlepší

Ostatním nenasloucháte a máte zcela jasno v tom, co je pro ně to pravé ořechové. Tímto zvykem si do života přitahujete lidi s problémy, kteří vycítí, že jim jejich bolístky budete léčit tím, že situaci budete řešit za ně.

Myslíte si, že jste lepší než odborníci

Je hezké, že se snažíte pomoc, ale řešení některých problémů vyžaduje odborníka. Pokud si hrajete na právníka, psychologa a lékaře, může to být známka spasitelského komplexu.

Všechno zastanete sami

Pokud celou péči o domácnost táhnete vy a trváte na tom, že vše vyřídíte a uděláte osobně, je to varovný signál.

Nemáte na sebe žádný čas

Všechen svůj čas rozdáte mezi kamarády a rodinu, všem pomáháte, ale pro vás už žádný čas nezbývá a ani si nepamatujete, kdy jste naposledy měli volno. To je alarmující.

Jste přesvědčeni, že bez vás se to neobejde

 Ve vaší mysli je jediná osoba, která dobře zastane veškerou práci, a to jste vy. Jste přesvědčeni, že ostatní by to pokazili.

Pomáháte i těm, kteří si vás neváží

I když se k vám partner, nebo jiný blízký člověk chová ošklivě, pořád jste ochotni mu kdykoliv pomoc.

Jste šťastní jen, když můžete pomáhat

Všechny ostatní aktivity vás už šťastnými nečiní, radost cítíte jen, když pomáháte druhým.

Z neúspěchu viníte pouze sebe

Když se vám vaše „mise“ nedaří, viníte jen a jen sebe.

Řídíte druhým život

Pokud se zabýváte více plány ostatních než těmi svými, je to varovný signál.

Neustále se vyptáváte

Namísto toho, abyste se vypovídali ze svých pocitů a vedli běžnou konverzaci, se stále dokola vyptáváte a zjišťujete, co byste pro druhé ještě mohli udělat.

reagovat

V diskuzi jsou 3 příspěvky a shlédlo ji 392 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 7. 11. 2021, 07:39:02

Za každým úspěchem jsou výhody, bez výhod není možné dosáhnout úspěchu, to platí u všechno v nás a okolo nás, od počátku vzniku života na naší planetě. Výhody zde existují díky nevýhodám, aby elita měla výhody tak ostatní nemají výhody, a tak mají deprese a stres. Představme si internetové sociální fórum, které by bylo pro všechny dokonale anonymní a nebyli by zde pro nikoho možné výhody, a tak by zde nikdo nemohl logicky být úspěšný, jaký by to mělo smysl a logiku zde plýtvat svým časem?

Naše kultura je postavená na výhodách, díky kterým je zde rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole. Když naše egoistické myšlení zjistí to, že dosažení úspěchu je pro nás bez výhod nemožné tak následkem je stres a deprese, ocitli jsme se v začarovaném kruhu ubohosti, a tak se z nás stali logicky ubožáci, to vede k tomu, že hledáme náhražky za úspěch, takovou náhražkou jsou; pohádky, mytologie, pověry, fetiše, symboly, rituály, hnutí, sekty, náboženství, filosofie, politika, reklama, drogy, sex atd.

Propaganda a reklama nám tvrdí to, že nejsme otroci a že zde není rozdělní na otrokáře a otroky, to je mediální svatá lež, otroctví bylo a bude, pokud by zde nebylo možné otroctví, tak by se naše civilizace okamžitě systémově zhroutila a žili bychom zase jako divoká zvířata. Každá organizace je postavená na otroctví, vše je zde evolučně naprogramováno, aby to něčemu otrocky sloužilo, svoboda je iluze!  Pokud dojde ke zvýšení platů, tak následkem je i zvýšení cen, to vede logicky k inflaci nebo reformám.

Proč násilím zotročovat zvířata a lidi, když budeme moci už brzo zotročovat umělou inteligenci a roboty, najednou zde už lidi nebudou globálně mít zaměstnání a tím i peníze, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby zde tak daleko od civilizace genocida eliminovala zbytečné otroky.

Vita1971

Vita1971 | 6. 11. 2021, 18:22:21 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster psychopate

Vita1971

Vita1971 | 6. 11. 2021, 18:15:24 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster psychopate!811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

macoswindowsrozdílprohlížečinternetkoubasystémsouhvolbadílotvůrceletdivadlostarší

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑