Diskuze a otázky - Svět kde si děti vyberou svoje rodiče

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 25. 09. 2022, 13:09:11 |

Představme si, že by mělo každé lidské dítě před svým narozením možnost si vybrat svoje genetické rodiče, mohlo by si prohlédnout celý svůj život s rodiči které si vyberou, kdo by si vybral špatné rodiče, co mají špatnou genetiku a špatnou výchovu?
!905!
To by vedlo k tomu, že špatní rodiče by neměli možnost mít svoje děti, najednou by ze světa začali evolučně mizet špatní lidé co nejsou dokonalí po stránce genetické a po stránce výchovy, tak by skončilo přelidnění a degenerace.
!905!
V některých částech světa, kde je bída a zaostalost by to došlo tak daleko, že by zde místo lidí byli jenom autonomní inteligentní roboti na akumulátory, lidi by už nepoužívali antikoncepci a nebyli by zde ani potraty, to by vedlo k tomu, že by lidi chodili na veřejnosti tam kde je teplo nazí a nikomu by to už nikde na světě nevadilo.
!905!
Skončili by všude pro děti školy a o vzdělání dětí by se postaral robot učitel, zní to jako utopie, ale evoluce nám ukázala to, že zázraky je možné realizovat, pokud je na to čas a jsou na to peníze.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 97 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑