Diskuze a otázky - Právě jsem se vrátil z budoucnosti...

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 05. 2019, 16:36:28 |

Zaměstnavatelům bude bohatě dostačovat to, že ovládáte virtuální realitu, školní vzdělání bude pro lidi zcela zbytečné, díky globalizaci a digitalizaci, která restartuje konzumní civilizaci. Lidi začnou pracovat za mzdu od 7 let do 70 let, 99% lidské práce bude globálně vykonáváno v domácnosti, díky GVKB virtuální globální realitě, internet tak jak jej dneska známe, zanikne.

Roboti vám; nakoupí, uklidí byt, uvaří jídlo, vyvenčí psa, pohlídají děti, vyperou prádlo, opraví závady v bytě, atd. heslem nové GVKB doby bude dokonalá kompatibilita, vše co nebude kompatibilní, to se bude automaticky eliminovat. Nebudeme dokonce potřebovat ani gramotnost a počítání, díky GVKB umělé inteligenci která za nás vše zařídí.
Bude zde jeden globální jazyk a jedna globální měna, politika a náboženství evolučně zanikne. Vše se zjednoduší tak aby vše pochopilo i malé dítě, na řešení toho co je složité, zde bude GVKB umělá inteligence, která za nás bude od narození do smrti myslet. O rozmnožování se postarají GVKB továrny a ony zajistí i optimální výchovu dětí do 7 let.
Nebudeme už mít chuť na sex ani myšlenky na sex, smyslem života bude jenom profesionální práce ve virtuální GVKB realitě, ostatní nás nebude zajímat. Nebudeme už mít jména, ale budeme mít jenom globální čísla, na vše bude přídělový systém a peníze budou jenom na to, že si za ně koupíme volný čas, který strávíme většinou někde na hotelu u moře.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 331 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑