Diskuze a otázky - Postupuje robotizace pomalu?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 05. 2019, 20:29:57 |

!54!
Kdy vlastně zde byl první počítač? Otázkou je co si představíme pod pojmem první počítač, má to být sálový počítač nebo notebook? Podle mě první počítač který nebyl veliký a drahý se dostal do prodeje v roce 1989, v té době už začíná i internet, takže je to už 30 let co používáme počítače a tím se mění naše civilizace, podobné je to i s roboty.
Představme si že první autonomní inteligentní GVKB roboti zde budou v roce 2029 to je za 10 let a bude trvat dalších 30 let než se roboti stanou běžnou součástí naší civilizace, tak jako se dnešní počítač vyrábí z mnoha dílů a dodává se k němu operační systém, tak se budou i roboti vyrábět z mnoha dílů a bude se k robotům dodávat operační systém.
Problémem jsou díly, ze kterých se roboti sestaví, největším problémem je zde počítač který bude robota řídit, současné počítače pracují pomalu a mají velikou spotřebu elektřiny, dalším problémem je akumulátor, který se brzo vybije. Ovšem největším problémem bude v roce 2029 veliká cena robotů, způsobená tím že je to novinka, která se vyrábí v malém množství.
Mnozí si myslí, že roboti nejprve nahradí dělníky a řemeslníky, to je ale omyl, nejprve roboti nahradí vysokoškoláky, protože tím se ušetří mnoho peněz, v roce 2059 bude zde robot prezident, který bude vyznamenávat roboty, to bude znamenat konec chození lidí do školy, veškerou práci za lidi v roce 2059 budou dělat GVKB roboti, lidi nakonec globálně v roce 2100 skončí v rezervaci, protože v civilizaci už nebude pro ně místo.
!54!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 699 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 16. 05. 2019, 21:44:38

> ichiru
https://gvkb.blogspot.com/

uživatel eliminován | 15. 05. 2019, 22:35:26

https://www.csfd.cz/film/214772-cerne-zrcadlo/prehled/


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

počítačrokletgvkbprodejrobotizacepojeminternetotázkarobotnotebookdobacivilizace

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑