Diskuze a otázky - Posílají vás všichni do prdele?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 09. 2021, 13:51:00 |

Pokud vás často někdo pošle do prdele tak to berte jako výzvu k tomu, že se zlepšíte natolik že budete konečně moci posílat ostatní do prdele, vše je zde v prdeli od té doby, co ti, co jsou nahoře z vysoka serou na ty, co jsou dole. Nejde si nevšimnout toho, že sprostý je ten, kdo se nebojí potrestání, strach z tretu je základem slušnosti, jinak to bohužel s pitomci nejde.

Manipulace byla a bude o tom umět odměňovat a trestat, jde o to, aby tím, kdo odměňuje a trestá byla jenom umělá inteligence která dokáže pomocí výchovy udělat amatérů profesionálů, veškeré lidské chybování je následkem amatérismu! Profesionalita je založená na dlouhodobé specializaci, podívejte se do přírody zde se každý specializoval a nikdo od něj nechce, aby byl univerzální.

Vědci zkoumali tajemství úspěšnosti u subjektů a objektů, za každým dosaženým úspěchem je specializace na to, co přináší veliký užitek, mnoho lidí se specializuje na něco, co přináší malý užitek, a tak v životě neuspěli, stejné je to i s organizacemi. Tam kde je možné dosažení velikého zisku a užitku, tam je veliká konkurence a veliké riziko ztráty peněz a času.

Jenže vše je zde nejisté, to, co před rokem bylo dobrou investicí to je dneska špatnou investicí, podívejte se třeba na politiku a burzu zde je to jako loterie, ve které je obtížné vyhrát. Nevěřte na to, co jste si neověřili, z dálky vše vypadá jinak než z blízka, a tak vás všude pitomci posílají často do prdele.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 179 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑