Diskuze a otázky - Porouchaný inteligentní stroj na dobíjecí baterky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 09. 2022, 21:01:12 |

Poznej sebe a poznáš všechny lidi, protože v základních principech je si vše podobné, dospěl jsem k tomu, že jsem porouchaný inteligentní stroj na dobíjecí baterky. Vše, co je živé to jsou stroje na baterky, a každý stroj se časem porouchá, dokonalost je iluze!
!905!
Nemocnice to jsou servisy kde se opravují ve velkém porouchané lidské stroje, v přírodě je porouchaný stroj snadnou potravou pro ostatní stroje. Války v nahotě odhalují to, že jsme všichni jenom porouchané inteligentní stroje na baterky.
!905!
Stroj myslí a jedná jako stroj a všechny snahy o to, aby stroje nejednali jako stroje jsou naivní a marné. Jaký mají potom smysl politické volby, když porouchané stroje volí demokraticky za svoje zástupce porouchané stroje, to nemůže logicky fungovat optimálně!
!905!
Vztahy mezi lidmi nikde nikdy nefungovali optimálně, protože jde o vztahy mezi porouchanými stroji na baterky. Ano, bude líp tomu už žádný porouchaný stroj nevěří, líp už bylo a bude jenom hůře protože už brzo začne nahrazování lidí za autonomní roboty.
!905!
Lidi se globálně přemístí do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se už porouchané stroje na baterky nekopírovali jako egoistický invazní druh. Robot prezident bude vyznamenávat roboty a v novém svatém písmu pro roboty bude napsáno, že svatý robot stvořitel, stvořil roboty ke svému obrazu.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 124 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑