Diskuze a otázky - Očkování proti Covid-19 funguje jenom šest měsíců

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 11. 2021, 09:47:57 |

Proč očkování proti Covid-19 funguje jenom šest měsíců? Je třeba si uvědomit to že vše v nás a okolo nás je v evolučním pohybu, a tak po šesti měsících je třeba nové očkování, je to obrazně jako když berete léky po několika hodinách, pro mnohé je to veliké zklamání, protože naivně očekávali že stačí jedno očkování a budou mít na mnoho let klid od očkování.

Pandemie nejsou nic nového pod sluncem a je vědecky doloženo to, že pandemie zde existovali už v době, kdy zde ještě nebyl v ekosystému člověk. Dobrou zprávou je to že pandemie eliminuje jenom jedince se slabou imunitou, a tak logicky ideální ochranou je očkování spojené s posílením naší imunity, pomocí správných informací, které můžeme získat z internetu, nebo z knih a časopisů.

Škola života nemá nikdy nikde prázdniny, neustále se musíme učit novému abychom se měli lépe, co bylo nezměníme a o tom co bude nic nevíme. Vše zlé, co se nám v minulosti stalo vedlo k tomu, že se stalo něco, co bylo pro nás dobrem, je to neustálé pulzování mezi; zlem a dobrem, pravdou a lží, životem a smrtí atd.

Každý člověk je pro evoluci materiálem na testování, je to jako s operačním systémem Windows, neustále zde jsou aktualizace nebo nové verze, sice nám bylo u Windows 10 slibováno že to bude už poslední verze Windows, ale najednou je zde Windows 11, sliby se slibují a blázni se radují.

reagovat

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 860 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 24. 06. 2022, 09:17:41

Facebook Twitter YouTube TikTok Instagram Pinterest Blogger WordPress

42.nitram

42.nitram | 30. 01. 2022, 01:59:48 | více příspěvků | napsat uživateli

ja bych ockoval politiky a blbce jedem na krisy !1156!!937!

uživatel eliminován | 11. 12. 2021, 05:32:58

Ve snaze o popularitu dělají novináři z komára velblouda, zemře v pekle nějaký populární čert a novináři se snaží na tom získat mediální popularitu, smrt čertů v pekle je klasikou kdy se z komárů dělají velbloudi. Smrt čertů v pekle je přirozenou součástí pekla, protože každý čert je zde dočasně není rozhodující, kdy zemře a jak zemře.

V pekle je násilí normální, protože čerti, když něco nezvládnou po dobrém tak to řeší po zlém, informovat čerty o tom že je v pekle násilí to je dělat z komára velblouda. Krize, revoluce, války, konflikty, katastrofy, reformy atd. to je v pekle normální a není třeba o tom čerty neustále informovat, a tak dělat z komára velblouda.

Z politiků v pekle se často stávají novináři, co dělají z komára velblouda, aby tak získali popularitu, vše je jenom o tom že veliká konkurence nás nutí k boji o výhody a hodnoty, mír to je válka vedená jinými prostředky, nemůžete od čertů očekávat, že se z nich stanou andělé, proto že jsou na dovolené v ráji.

sporttherapy

sporttherapy | 3. 12. 2021, 13:38:53 | více příspěvků | napsat uživateli

Očkování je na hovno!Poláci jsou rozumní-pouze 30% jich je naočkovaných.Není to divné,že se musí očkovat už ne co 6 měsíců,ale každý měsíc až do konce života???Není to divné že lidé po očkování se stanou malátnými, handicapovanými,slepými ,ochrnutými nebo dokonce mrtvými?Očkování proti covidu je !31!...Cílem Covidu i očkování je GENOCIDA 5%POPULACE!Jsem pro Polský-nikoliv Rakouský model a preferuji posilování imunity a kolektivní promořenost.Od r.2022 se nenechme očkovat-máme přece demokracii(kdyžtak se odvolejme k soudům)!!!Plošné očkování by pro ČR byla katastrofa!!!Bože a píchají to i dětem!24!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

očkováníměsícpandemiecovidexistovklidmnohéletpohybzklamánísluncelék

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑