Diskuze a otázky - Naučte se správně porovnávat hodnoty

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 06. 2022, 09:44:19 |

Význam porovnávání hodnot je větší, než si myslíme, pokud toužíte po tom být nejlepší v nějaké specializaci budete se muset naučit správně porovnávat hodnoty a tím se vyhnete chybám. Podívejte se na internet zde je veliká nabídka informačních hodnot, a tak můžete porovnávat informační hodnoty které jsou na internetu k dispozici.

Z dálky vypadají hodnoty u všeho jinak než z blízka, nenechte se oklamat tím, že něco z dálky vypadá hodnotně a z blízka poznáte že to nemá žádnou hodnotu, jakou mají pro vás hodnotu informace, které vás informují i pitomostech které vás nezajímají? Potřebujete informace, které vám budou dlouho užitečné a díky těmto hodnotným informacím se budete mít lépe.

To že lidi dělají chyby je informace, co nemá žádnou hodnotu, potřebujete informace o tom, jak se vyhnout chybám, a tak se stát ředitelem nebo prezidentem. Nejvíce hodnotných informací je v přírodě a lidové moudrosti, televize a sociální sítě na internetu je jenom o nehodnotných informacích, které z vás dělají pitomce.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 134 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑