Diskuze a otázky - Náboženské vlnobití

úvodní strana | aktualizovat | dolů

BEZJSC

BEZJSC | 13. 06. 2021, 20:34:24 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Tady bude řeč o všech náboženství najednou a budeme pátrat po skutečných autorech náboženství. Objevil jsem stránky https://info.dingir.cz/ "Náboženský infoservis", který má výhodu v tom, že se lze dozvědět o všech náboženství najednou. Na druhé straně je cítit, že stránky jsou trochu manipulativní , viz tento článek
https://info.dingir.cz/2020/07/ufologie-ma-vice-tvari/

cituji
lze spatřovat dva hlavní proudy: ufologii tzv. vědeckou a náboženskou ufologii. Zásadním rozdílem mezi těmito dvěma podobami ufologie je, že zatímco vědecká ufologie mimozemský původ zmíněných objektů pouze předpokládá a snaží se pro existenci mimozemských civilizací hledat důkazy, náboženská ufologie je o existenci mimozemšťanů zcela přesvědčena a spojuje s nimi svůj duchovní život.
Konec citace.

Tohle je hodně tvrdá manipulátorská lež. Ve skutečnosti je rozdíl v tom, že náboženská ufologie je přesvědčena, že sem mimozemštané přichází s určitým poselstvím (vesmírní lidé), zatímco nenáboženská ufologie se snaží jen poukázat na to, že tady mimozemštané jsou (trosky létajícího talíře v Roswellu). Sám článek se v úvodu omylem přiznal k tomu, že tady důkazy již jsou a není třeba je teprve hledat. Cituji:
Na dnešní den připadá v kalendáři Světový den neidentifikovatelných létajících objektů čili UFO. Tento den nebyl zvolen náhodou, ale připomíná událost nálezu trosek objektu neznámého původu v oblasti města Roswell v Novém Mexiku v USA. Zde byl právě 2. července 1947 pozorován na obloze jakýsi předmět ve tvaru disku. Zmíněné trosky nalezl posléze na svém přibližně 100 km vzdáleném pozemku farmář, který k nim přivolal policii.

Magazin Nabozensky infoservis info.dingir.cz se snazi existenci mimozemstanu nejak zesmesnit, ale nevi jak na to pod tihou důkazů.

reagovat

V diskuzi jsou 3 příspěvky a shlédlo ji 626 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 19. 09. 2021, 19:12:23

Věří ten kdo nemá informace

BEZJSC

BEZJSC | 13. 06. 2021, 21:00:12 | více příspěvků | napsat uživateli

Jana Kyslíková nepřevibrovala
Jana Kyslíková nepřevibrovala

Na okraji Milíčovského lesa v Praze se dnes ve 13 hodin sešla necelá padesátka následovníků Jany Kyslíkové, ženské reinkarnace Pána Ježíše Krista. Důvodem k setkání měl být příchod vesmírné delegace láskyplných bytostí z Multivesmíru a vystoupení Jany Kyslíkové a jejích 12 nejbližších spolupracovníků zpět na Zem z Duchovního centra u Telosu v Duté Zemi. Ten se ale neuskutečnil. Jana Kyslíková pouze přes chat na Facebooku vzkázala, že jí nebylo umožněno převibrovat, je stále v Ústí nad Labem a nemá peníze, aby mohla přijet.

https://info.dingir.cz/2017/09/jana-kyslikova-neprevibrovala/

OLALA, Jana Kyslíková, převtělení Ježíše Krista, pochází z Duté Země.
Dutou zemi u nás propaguje žid To-máš Marná alias To-máš Fuk , který má hned dvě webové stránky, které obě dvě propagují Dutou Zemi, a tváří se jako na sebe vzájemně zcela nezávislé.

----------

Jana Kyslíková převibrovala (NO KONEČNĚ!)
Jana Kyslíková převibrovala

V neděli krátce před polednem zveřejnila Jana Kyslíková na svém facebookovém profilu zprávu o převibrování svého ducha. Její sdělení začíná takto: “Milovaní spolupracovníci a přátelé Boží rodiny, oznamuji vám, že dnes 1. 4. 2018 v časných ranních hodinách převibroval plně odpouzdřený duch Mé přímé inkarnace Jany do duchovního světa souvztažného s 5D a Novou Zemí v novém Multivesmíru a novém cyklu času.” Společenství spolupracovníků Pána Ježíše Krista, Boží rodiny se tak dočkalo dalšího krůčku v plnění plánu záchrany lidstva před životem v negativním stavu na planetě Země/Nula ve 3. dimenzi pod nadvládou Pseudotvůrců. Pro tuto záchranu je podle Kyslíkové potřeba, aby nejprve ona jako přímá inkarnace Pána Ježíše Krista jako první postupně převibrovala na různých úrovních, spojila se s Ježíšem Kristem v mužském těle a se svými dětmi – dvojčaty, která se mají narodit. Utvoří tak celek Boží rodiny a k nim se budou moci připojit všichni spolupracovníci. Více si lze o společenství Boží rodina a Janě Kyslíkové poslechnout v pořadu Hergot! na radiu Wave Českého rozhlasu nazvaném “Multi-level marketing lásky proti čipové totalitě. Jak se v Česku potkává ufologie s křesťanstvím“.

ZÁHADOU VŠAK ZŮSTÁVÁ, JAK NÁM PO PŘEVIBROVÁNÍ DO 5. DIMENZE MOHLA O TOMTO PODAT ZPRÁVU NA FACEBOOKU, KDYŽ INTERNETU NENÍ MEZIDIMENZIONÁLNĚ PROPOJENÝ.

BEZJSC

BEZJSC | 13. 06. 2021, 20:39:59 | více příspěvků | napsat uživateli

https://info.dingir.cz/2019/10/ivo-benda-je-stale-v-kontaktu/

komentář pod článkem:
Eva
5. 11. 2019 12:13

Kdo sleduje příspěvky Boží Rodiny a vyciťuje srdcem, ví, že Ivo Benda je nakažen virem, který mění frekvenci a dělá z něj poslušnou loutku, která káže o falešné transformaci a o tom, že spásu lze najít ve vnějších věcech, jako je výživa nebo hospodaření na rodových statcích. Nic není dále od pravdy, situace na planetě se stále zhoršuje a tento systém není reformovatelný, Ivo Benda stejně jako mnozí jiní pracovníci světla měl zpočátku skutečně pravé spojení s Vesmírnými lidmi a udělal spoustu záslužné práce včetně osvěty a zpřístupnění knih Nového Zjevení od Petra Francucha na svých stránkách, postupně byl ale převáděn na falešné spojení a nyní ho plně odvádějí ještěři z pekel,… Číst vice »

můj komentář: Jo, klidně by mohl být Ivo Benda "zavirovaný", ale Eva zavirovaná zaručeně není? Zde vidíte typický manipulativní souboj náboženství, kdy Eva se snaží přetáhnout ovečky na svoji stranu.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

náboženstvístránkaufologiičlánekdruhátzvhlaveňvýhodaproudautorvlnobitístranatrochainfoservisřeč

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑