Diskuze a otázky - Myslíme a jednáme podle situace?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 10. 10. 2021, 14:39:41 |

Myslíme a jednáme podle situace, je tak čas konat práci a je čas po práci odpočívat, jaký to má vše smysl, když jsme zde dočasně? Máme mnoho otázek, na které neznáme správnou odpověď, příčinou naší zvědavosti je egoistická snaha se mít dobře, následkem je konkurence a monopoly.

Vše, co je inteligentní to bylo vytvořeno evolucí nebo civilizací a nastaveno k nějakému účelu, každý brzo zjistí to, že realita není pro nás ideální, a tak zde jsou ideologie a iluze, zbabělci unikají z reality mnoha způsoby, ale dostávají se tak do začarovaného kruhu, ze kterého se nedokážou už většinou dostat.

Pokud hledáte cokoli tak je třeba mít trpělivost, je to celé jako výstup na vysokou egoistickou horu a čím výše stoupáte tím více získáváte, je v každém času a prostoru velmi málo těch, co zvládnou vystoupit na vysokou egoistickou horu, a tak být v životě úspěšní a tím i má jejich život smysl a logiku.

Většina lidí se snaží uspět pomocí; lží, krádeží, násilí, drog, podrazů atd. komu není rady tomu není pomoci, svět je jako zrcadlo, a tak vše co dáváme světu to i nazpět dostáváme, pokud toužíte po ráji, tak cesta do ráje vede přes očistec!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 179 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑