Diskuze a otázky - Lidé ztratili touhu po inteligentní zábavě

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 07. 2022, 14:02:04 |

Napadlo mě zamyslet se nad smyslem naší televize která je zde už 69 let. Nemyslím tím teď ten přístroj, spíš jsem chtěl poukázat na zbytečnost všech těch pitomých stanic. Proč nás televize stále dokola krmí těmi nekonečnými, bezduchými seriály? K čemu nám je tolik různých životních osudů, leckdy tak podobných těm našim? Nad tím se mi chce vždycky brečet, nebo zuřit, vždyť jsou to pořád dokola ty a samé slátaniny jen v trochu jiném odstínu. To všichni žijeme tak strašně nudné životy, že se na ně, ovšem ještě v mnohem horším provedení, pak musíme koukat v televizi? 
!905!
Jenže všude se dozvídáme, jak moc jsou to divácky oblíbené pořady! Čí oblíbené pořady to jsou? Mě se na to neptali a neznám ve svém okolí přátel a rodiny člověka, který by něco z toho sledoval. Ovšem vím, že takoví lidé jsou. Nechci jednoduše přijít o poslední špetky zdravého rozumu díky pitomé reklamě. Někdy si opravdu říkám, že na oněch konspiračních teoriích něco je, a že se nám opravdu elity snaží prostřednictvím televize vygumovat rozum a udělat z nás ještě větší a poslušnější stádo pitomců. Pokud bych měl ohodnotit upadající televizní zábavu, napadá mě už jenom sekta Kršna.
!905!
Čím to je, že za totality vznikal humor, a dnes když máme svobodu, se utápíme v odpadní stoce televizního průmyslu? Čím to je, že něco takového už není a raději se točí ubohé, malomyslné seriály a trapné reality show? Lidé ztratili touhu po inteligentní zábavě a raději si nechávají dobrovolně vymývat mozky reklamou na pitomosti. Je opravdu smutné, jakým směrem se ubírá vývoj rozvoj naší konzumní kultury. A těm, co mi zase poradí, abych tu televizi vypnul a nedíval se na ni, když jsem nespokojený, povím, že ji mám opravdu vypnutou, a zapnu ji jenom když se dlouho nahrává veliká aktualizace Windows 11.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 390 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 4. 08. 2022, 07:13:46

Skvělá zpráva, váš počítač splňuje minimální systémové požadavky na Windows 11. Konkrétní načasování, kdy bude nabídka dostupná, se může lišit podle toho, jak vám ji připravíme. Poznámka: Některé funkce Windows 10 nejsou ve Windows 11 dostupné. Některé aplikace a funkce můžou mít další požadavky. Windows 11 je připravený, a navíc je zdarma. Získejte nejnovější verzi Windows 11 s novým vzhledem, novými funkcemi, rozšířeným zabezpečením atd. Vyplatí se přejít na Windows 11? Používám počítače už třicet let a vyzkoušel jsem tak mnoho počítačů a mnoho operačních systémů.

Každý nový operační systém měl mnoho chyb a trvalo velmi dlouho, než se chyby opravili a počítač byl spolehlivý, navíc každá nová verze operačního systému měla větší nároky na výkon počítače. Dalším problémem je u Windows 11 uživatelské prostředí, které je zbytečně složité. Nejraději bych přešel na Linuxovou distribuci, problém je u Linuxu v tom, že zde nespustíte programy, na které jste byli zvyklí ve Windows, taky je zde pro bohaté možnost použít počítač od Apple a jeho macOS, zde je jiné rozložení klávesnice a nejdou zde spustit programy na které jste byli ve Windows zvyklí. Doporučuji přejít na Windows 11 jenom těm lidem co mají počítač s velikým výkonem a mají pevné nervy.

Vita1971

Vita1971 | 23. 07. 2022, 08:06:24 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan úchyláku!811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

televizetouhaodstíntrochapřístrojkrmězábavaosudseriálzbytečnostletslátaninačlověksmyslstanice

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑