Diskuze a otázky - Je čurák lepší, než píča?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 07. 2022, 18:21:03 |

Evoluce stvořila čuráky a píči, tím nastal konflikt o to, jestli je lepší čurák nebo píča? Zatím není možné, aby před narozením zde byla možnost si vybrat to, jestli se narodí dítě s čurákem nebo píčou. Statisticky se rodí stejně čuráků a stejně píč, často se říká je to na píču a nad tím je se třeba konečně zamyslet proč se vůbec neříká je to na čuráka? Prý je píča na hovno, a tak se říká je to na píču, místo je to na hovno.
!905!
Píča je na hovno, protože se do ní často strkají čuráci a následkem jsou děti které jsou rodičům ma hovno, protože je s nimi mnoho práce a za tu práci je hovno. Každý problém má svoji příčinu a pokud je zde píča na píču a vše je tak v píči tak příčinou tohoto problému je to že zde jsou čuráci, pokud by zde nebyli čuráci tak by píča nebyla na hovno.
!905!
Představme si to, že bychom se evolučně obešli bez čuráků a k rozmnožování by se používala moderní věda a technika. Jak by naše konzumní civilizace vypadala bez čuráků, se kterými zde jsou jenom samé problémy? Pro plození potomstva by se vybrali jenom ty nejlepší píči a spermie by se vyráběli v laboratoři tak aby měli vysokou genetickou kvalitu. Ostatně nic nového pod sluncem, byl zde natočen přeci film Sexmise před 38 lety v Polsku, a byl poměrně populární ve své době.
!905!
Představme si, že by se konečně nikdo nestyděl za nahotu, nebyli by zde alimenty, ve vysokých funkcích by byli jenom ženy, skončili by války a náboženství, všude by byla pravda a láska, nebyla by zde už pro ženy móda atd. nebo by to probíhalo evolučně jinak, prostě naše představy o budoucnosti nejsou dokonalé, protože vycházejí ze současnosti. Je čurák lepší, než píča? To záleží vždy na situaci, vše je zde v pohybu, a tak jenom smrt je zde jistá a ostatní je nejisté.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 695 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 4. 08. 2022, 07:11:34

Skvělá zpráva, váš počítač splňuje minimální systémové požadavky na Windows 11. Konkrétní načasování, kdy bude nabídka dostupná, se může lišit podle toho, jak vám ji připravíme. Poznámka: Některé funkce Windows 10 nejsou ve Windows 11 dostupné. Některé aplikace a funkce můžou mít další požadavky. Windows 11 je připravený, a navíc je zdarma. Získejte nejnovější verzi Windows 11 s novým vzhledem, novými funkcemi, rozšířeným zabezpečením atd. Vyplatí se přejít na Windows 11? Používám počítače už třicet let a vyzkoušel jsem tak mnoho počítačů a mnoho operačních systémů.

Každý nový operační systém měl mnoho chyb a trvalo velmi dlouho, než se chyby opravili a počítač byl spolehlivý, navíc každá nová verze operačního systému měla větší nároky na výkon počítače. Dalším problémem je u Windows 11 uživatelské prostředí, které je zbytečně složité. Nejraději bych přešel na Linuxovou distribuci, problém je u Linuxu v tom, že zde nespustíte programy, na které jste byli zvyklí ve Windows, taky je zde pro bohaté možnost použít počítač od Apple a jeho macOS, zde je jiné rozložení klávesnice a nejdou zde spustit programy na které jste byli ve Windows zvyklí. Doporučuji přejít na Windows 11 jenom těm lidem co mají počítač s velikým výkonem a mají pevné nervy.

Vita1971

Vita1971 | 23. 07. 2022, 12:07:50 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Psychopate, špatně se léčíš !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

čurákpíčahovnomístonarozenímožnostevolucepícekonfliktdítě

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑