Diskuze a otázky - Jak z pitomců udělat perfekcionisty?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

vitkouba

vitkouba | 29. 12. 2020, 13:04:24 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Vše jde, pokud nejsme pitomci, jak udělat z pitomců perfekcionisty? Těžko na cvičišti a lehko na bojišti, nic nového pod sluncem, podívejme se do přírody, zde to, co je pomalé a hloupé, se stává snadnou kořistí pro dravce. Výhody dělají z lidí pitomce a pokud chceme z pitomců udělat perfekcionisty tak jedinou možností je odebrat všem lidem výhody, to se provede pomocí čipů, co dáme lidem do hlavy, čip odřízne myšlení od reality a mozek bude znát jenom virtuální realitu ve které nejde už lhát a krást.

Nebudou zde pro nikoho výjimky a imunita, padni, komu padni, dobrota je přeci žebrota a dobrotu si musí každý zasloužit, z lidí se tak stanou loutky na dálkové ovládání, už zde nebude rozdělení na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, už zde nebudou ani hříšníci, každý bude svatý od narození do smrti, není pokušení tak není ani možnost hřešit.

Jak si to dneska všude uděláme takové to i zítra budeme mít, v jednotě je obrovská síla, miliony mrtvých genetických zmetků to bude jenom statistika pro umělou globální inteligenci, skončí problémy s válkami a pandemiemi, na myšlení zde bude jenom umělá inteligence a ty zde budeš jenom na práci, už zde nebudou nikde existovat pitomci co se odmítali přizpůsobit a chovali se jako příživníci. Na rozmnožování vybere umělá inteligence jenom perfekcionisty, protože jablko nepadne daleko od stromu, není to rozhodně diskriminace menšin, je to jenom náhrada starého řídícího systému za nový.
!54!

reagovat

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 1645 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 4. 08. 2022, 07:10:52

Skvělá zpráva, váš počítač splňuje minimální systémové požadavky na Windows 11. Konkrétní načasování, kdy bude nabídka dostupná, se může lišit podle toho, jak vám ji připravíme. Poznámka: Některé funkce Windows 10 nejsou ve Windows 11 dostupné. Některé aplikace a funkce můžou mít další požadavky. Windows 11 je připravený, a navíc je zdarma. Získejte nejnovější verzi Windows 11 s novým vzhledem, novými funkcemi, rozšířeným zabezpečením atd. Vyplatí se přejít na Windows 11? Používám počítače už třicet let a vyzkoušel jsem tak mnoho počítačů a mnoho operačních systémů.

Každý nový operační systém měl mnoho chyb a trvalo velmi dlouho, než se chyby opravili a počítač byl spolehlivý, navíc každá nová verze operačního systému měla větší nároky na výkon počítače. Dalším problémem je u Windows 11 uživatelské prostředí, které je zbytečně složité. Nejraději bych přešel na Linuxovou distribuci, problém je u Linuxu v tom, že zde nespustíte programy, na které jste byli zvyklí ve Windows, taky je zde pro bohaté možnost použít počítač od Apple a jeho macOS, zde je jiné rozložení klávesnice a nejdou zde spustit programy na které jste byli ve Windows zvyklí. Doporučuji přejít na Windows 11 jenom těm lidem co mají počítač s velikým výkonem a mají pevné nervy.

Vita1971

Vita1971 | 31. 07. 2022, 22:31:16 | více příspěvků | napsat uživateli

> vitkouba Koupnout tě do kebule psychopate, pak ti zavolat záchranku a NIKDY SE UŽ NEOBJEVÍŠ NA NETU !811!!811!!811!

Toreador2021

Toreador2021 | 28. 05. 2021, 11:33:22 | více příspěvků | napsat uživateli

Pitomec a perfekcionalista může být jedno a totéž. A to proto, že:
1. věnujeme něčemu příliš mnoho času
2. neuvědomujeme si, kolik to dá ucilí a času a peněz a že se to vlastně nevyplatí
3. neustále zbytečně odkládáme rozhodnutí, protože se chceme rozhodnout dokonale
4. perfekcionalismus je mrhání prostředkama a my si to neuvědomujeme
5. myslíme si, že na něco máme, ale nemáme na to.
6. perfekcionalismus znamená neschopnost se smířit s tím, že něco není dokonalé, což se může časem ukázat jako hloupost
7. pokud někomu vtloukáme do hlavy, že musí být perfekcionalista, tak se ten člověk bojí cokoliv udělat, protože ví, že nikdy nic neudělá perfektně

Moudré je snažit se o co nejlepší výsledky, ale současně chápat, že nikdy nebudou dokonalé, a také chápat, že je pitomost se snažit o dokonalost. O dobrý výsledek by jsme se snažit měli, ale snažit se o dokonalost ne, protože to je pitomost a je to past.
Snažit se o dokonalost je tako říct si, že poletím do sousední galaxie, říct si to můžů, ale je to marná snaha. Ztrácím čas, nic z toho není.
Moudré je nespěchat, ale ani neztrácet čas.
Zlatá střední cesta.

uživatel eliminován | 27. 03. 2021, 11:01:33

Jo, takhle by to bylo nejlepší.!5! Lidi neumí žít správně sami.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

pitomecperfekcionistyvýhodacíprealitamozekhlavapřírodamyšlenícvičištědravecčlověkkořistbojištěpomocsluncemožnost

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑