Diskuze a otázky - Jak dobře prodat zboží a služby

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 11. 2021, 12:24:27 |

Prodávání zboží a služeb je podobné sportu kde je veliká konkurence, pokud je zde monopol tak je prodej zboží a služeb snadný ale následkem je brzo zhroucení ekonomiky a politiky. U běžeckých závodů na krátkou vzdálenost musí být v cíli kamery, aby se mohlo zjistit kdo byl v cíli první, protože rozdíly mezi běžci jsou minimální a podobné je to často s prodejem zboží a služeb kde jsou rozdíly v hodnotě a kvalitě minimální.

Jak vlastně dochází k tomu, že jsou často rozdíly v nabídce u zboží a služeb minimální? Jde zde o limity, které už nejde překonat, a tak dochází k minimálním rozdílům a tím je i velikým uměním v takovém případě uspět.

Podívejme se třeba na seriály v televizi, které mohou mít i více než sto pokračování, velmi populární jsou kreslené seriály, je zde poptávka a následně je i nabídka, a tak vznikají módní televizní seriály, nebo soutěže, které jsou si podobné jako vejce vejci!

Svým způsobem jsou i zprávy v televizi a tisku taky nekonečným ubohým seriálem, který pomocí dogmatické propagandy dělá z lidí pitomce. Skončila doba vědy a techniky a je zde doba která je o reklamě a propagandě, zboží a služeb je nadbytek, a tak se prioritou stala reklama a propaganda, podívejme se na to, kolik času a peněz stojí natočení populárního filmu.

Tolik práce a tolik peněz a výsledkem je film, který je krátkou dobu populární a potom skončí ve skladu starých filmů. Plýtvání časem a penězi je následkem centralizace a monopolů, podívejme se do přírody zde nedochází k plýtvání, protože zde nejsou centralizace a monopoly.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 240 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑