Diskuze a otázky - Hlavní roli si musíš zasloužit

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 06. 2022, 14:46:12 |

Vše je zde divadlo, ve kterém by chtěl každý hrát hlavní roli, ředitel nebo prezident to je herec co hraje hlavní roli, problém není v tom, že je každý člověk v civilizaci hercem a divákem, problémem je to že člověk nemůže být sám sebou a musí se chovat jako herec nebo jako divák.

Lidi si myslí že jsou tím, co dělají profesionálně, jenže to je jenom jejich role na tomto divadle, ve skutečnosti je každý člověk loutkou, kterou ovládají jeho závislosti, všechno zlo, které zde je vychází z neuspokojených závislostí, naše neuspokojené závislosti nám způsobují problémy a tím i nemoci.

Existuje mnoho levných náhražek, které nám pomáhají uspokojit naše závislosti jenže toto uspokojení je povrchní a dočasné, začínají mizet osobní kontakty a místo nich zde jsou neosobní kontakty pomocí; knihy, časopisu, televize, rádia, internetu, telefonu atd. nebude to už trvat evolučně dlouho a místo lidí zde budou autonomní roboti, tím zde skončí doba, kdy vše bylo divadlo a přijde digitální doba ve které bude vše naprogramované a optimalizované.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 158 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑