Diskuze a otázky - Čest vaší práci soudruzi a soudružky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 12. 2021, 10:13:32 |

Pětiletku jsme splnili a jsme na naše pracovní úspěchy hrdí, mnozí se snaží o to, aby socialismus nahradili za kapitalismus, ale je třeba si uvědomit to že kapitalismus je dům bez základů, a proto jsou v něm neustálé; krize, konflikty, války, revoluce, katastrofy, pandemie atd.

Socialismus a komunismus je zde evolučně krátkou dobu, a tak není evolučně optimalizovaný to je logické, je třeba se soudruzi a soudružky poučit z našich chyb tak že je už nebudeme opakovat, základem pro lepší budoucnost bylo a bude přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, jak si to uděláme takové to i máme.

Ježíš Kristus se narodil na Vánoce a od jeho narození se počítá náš letopočet, zítra začnou soudruzi a soudružky Vánoční svátky a brzo oslavíme i nový rok, poslední dva roky máme mnoho problémů s globální pandemií Covid-19, na kterou mnoho soudruhů a soudružek předčasně umírá.

Život je krutý boj, ve kterém vojáci umírají předčasně hrdinskou smrtí, vše je zde nejisté a jenom smrt je jistá pro každého soudruha a každou soudružku. Mnoho starých soudruhů a soudružek nechce odejít do zaslouženého důchodu, protože zde mají vysoké státní funkce, které jim přinášejí moc a bohatství.

To je starý problém, který se obtížně řeší ale jak víme, tak se časem všechny naše problémy jistě optimálně vyřeší problémem je to, že my spěcháme, a tak potřebujeme abychom všechny problémy rychle vyřešili, jenže práce kvapná je špatná, vše, co rychle získáme o to i rychle přijdeme.

Přeji vám všem krásné Vánoce a mnoho dárků pod stromečkem, mnozí si naivně myslí že zde socialismus a komunismus evolučně skončil, tak to není, podívejte se třeba na Čínu, jak se rychle ekonomicky rozvíjí díky socialismu.
!54!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 689 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 24. 06. 2022, 09:16:58

Facebook Twitter YouTube TikTok Instagram Pinterest Blogger WordPress

42.nitram

42.nitram | 30. 01. 2022, 02:02:11 | více příspěvků | napsat uživateli

vsest v praci.. !747!!937!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

soudružkasocialismuskapitalismussoudruhchybakonfliktkatastrofapandemienachrevoluceopakovkomunismusúspěchdobadůmcestaprácekrizezáklad

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑