Diskuze a otázky - Ano, zloděj honí zloděje o tom je centrální politika a ekonomika

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 11. 2022, 18:01:22 |

Pokud bychom měli zavřít do vězení všechny zloděje, tak by se naše civilizace proměnila ve veliké vězení, ve kterém by místo dozorců byli inteligentní roboti. Kdo lže ten krade, všichni lžou a tím i všichni kradou, ten, kdo má měkký nos lže, mi řekla maminka, když jsem byl dítě, tím vlastně řekla, nikdo z lidí na světě nemluví pravdu. Co je dovoleno mocným to je zakázáno bezmocným tak to zde funguje, podívejme se na to, jak proudí peníze na světě a zjistíme to, že bohatí okrádají chudé všude na světě po mnoho tisíciletí!

Pokud by lidi nemohli lhát a krást tak by naše civilizace zanikla a přežili by to jenom nazí indiáni v tropickém pralese, logicky čím vyspělejší je civilizace tím více se zde lže a krade! Krize v politice a ekonomice nastávají, pokud se málo lže a krade! Ano, zloděj honí zloděje o tom je centrální politika a ekonomika! Nejhorší jsou lži od lidí, co trpí spasitelským komplexem, já jsem váš pastýř následujete mě, takových pastýřů bylo v naší minulosti veliké množství a často se z nich stávali mučedníci.

Všichni jsou si rovní ale někteří si jsou rovnější o tom je pokrytectví všech spasitelů lidstva. Pořád platí z díla poznáme tvůrce, slova mohou lhát, ale dílo lhát nemůže, mnozí mají autorské právo na svoje svaté lži a běda tomu kdo by je okradl o jejich lži. Vlci k vám přicházejí převlečení za ovce, vše je zde jenom o pokrytectví. Nejvíce pokrytectví je v Indii, protože je zde veliká zaostalost a bída, často dochází k tomu, že z Indie někdo odcestuje do USA aby zde kázal svoje svaté lži a mnohdy je za to z USA vypovězen nebo je zde uvězněn. 

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 312 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 9. 11. 2022, 08:40:28

Dneska už jenom specialista dokáže poznat rozdíl mezi informací a dezinformací, zakázané ovoce v ráji to byli dezinformace, jakmile Adam a Eva pojedli zakázané ovoce, tak se začali stydět za nahotu těla a psychiky, a proto byli evolucí z ráje vyhnáni do pekelného očistce ve kterém není pravda a láska. Malé děti jsou krásné do té doby, než jim konzumní peklo dezinformacemi vymyje mozek a promění tak anděly na čerty, začíná to pohádkami a končí to reklamou na pitomosti.

Sociální sítě na internetu neustále bojují s dezinformacemi, je to marný boj, protože z čertů nikdo anděly neudělá! Lhaní je jako stín, před kterým nejde utéci, ten druhý je lhář a kdo lže ten i krade, jak by civilizace vypadala, pokud by lidi nemohli lhát a krást? Taková svatá civilizace by ekonomicky nefungovala, protože by to byla dokonalá globální totalita, čím více lidi mohou lhát a krást tím lépe civilizace funguje, dobrota je žebrota to je třeba konečně pochopit. 

Vita1971

Vita1971 | 8. 11. 2022, 18:03:52 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Ano, budeš prezident !811!!811!!811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

zlodějvězenísvětpravdamístoekonomikarobotmaminkapolitikadítěčlověknosdozorcecivilizace

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑