Diskuze a otázky - Ano, vládnou nám staré opice, co si hrají na všemocné bohy!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 11. 2021, 10:50:11 |

Ryba smrdí od pyšné hlavy, to jasně dokazují; katastrofy, pandemie, reformy, krize, konflikty, války, centralizace, protekce, korupce atd. vládnou nám všude mnoho tisíciletí staré opice co si hrají na všemocné bohy! Vše zde jsou příběhy, a to co vládne rozhoduje egoisticky o tom jaké příběhy se zde budou odehrávat! Vládnout musí veliké malému, protože jenom veliké zde má přirozenou autoritu a nemusí si autoritu vynucovat násilím!

Podívejme se na to, jak veliké jsou vědomosti a inteligence těch co nám zde vládnou pomocí; politiky, náboženství, byrokracie, armády, ekonomiky, reklamy, školství, propagandy, cenzury, zákonů, předpisů, norem, pravidel atd. slepý zde vede slepé, a tak všichni spadnou do hluboké ekonomické jámy, o tom to zde všude pořád dokola je, komu není rady tomu není pomoci.

Pokud by mohli demokratické volby eliminovat protekci a korupci tak se se okamžitě volby zakázali! Protekce a korupce je základem pro rozdělení lidí na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole! Z pohledu programátorů a administrátorů je to uzavřený složitý systém, který špatně funguje a jediným možným řešením je systém optimálně otevřít, aby zde byli veliké systémové změny, které eliminují chyby a zastaralost.

Podívejme se třeba na státní školství, které je klasickou ukázkou uzavřeného systému, studenti nejsou roboti na baterky, kterým stačí jenom poskytnout teoretické staré informace, aby jako roboti na baterky sloužili konzumní společnosti. Studenti potřebují minimum teorie a maximum praxe! Jak vlastně dochází ke vzniku uzavřených systémů, které optimálně nefungují?

Vše se točí kolem toho, že dobrotu si musí každý zasloužit profesionální prací která přináší veliký užitek společnosti, jenom z díla se pozná to, kdo je amatér a kdo je profesionál, podívejme se třeba na současnou globální pandemii zde v nahotě spatřujeme to, že nám všude vládnu jenom staré opice, co si mediálně hrají na všemocné bohy!

Pandemie je signál, který nám signalizuje že musíme změnit uzavřené systémy na otevřené systémy, není to signál, který by říkal zavřete; školy, restaurace, obchody, hotely, dopravu atd. staré opice myslí a jednají jako staré opice, nejsou peníze tak je natiskneme, takto uvažují staré opice, co nám vládnou a následkem je logicky veliká inflace!

Když jsme u toho zavírání, co kdybychom zavedli globálně každoroční testování všech lidí v nemocnici na světě od 2 let do 90 let a ten kdo by v testování neuspěl, protože je hloupý nebo nemocný ten by se zavřel do rezervace daleko od civilizace, tím my se vyřešila degenerace a přelidnění, protože v rezervaci by nazí a hladoví jedinci žili jenom krátkou dobu.

Stát nemůže být sociálním ústavem pro staré opice co jsou hloupé a nemocné, nic nového pod sluncem v podnikání a v přírodě je samozřejmosti to že zde vše funguje jako ve sportu bez protekce a korupce, konzumní společnost, kde je většina lidí hloupých a nemocných je ideálním prostředím pro pandemie a války, vše zde jsou příčiny a jejich následky.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 715 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑